IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стела Маккартни с критики заради снимка на Меган

13 ноември 2019 08 30

Дизайнерката беше нападната в социалните мрежи

Снимка: Reuters

Стела Маккартни е едно от най-познатите имена в модния бизнес. Дизайнерката е работила с много звезди от шоубизнеса, включително изпълнители като Тейлър Суифт и Риана, както и с актрисите Тараджи П. Хенсън, Джейн Фонда и Гуинет Полтроу.

Херцогинята на Съсекс също се довери на Маккартни и се появи с нейн дизайн по време на церемонията в памет на загиналите в Първата световна война. Тогава Меган Маркъл избра изцяло черен тоалет, който впечатли критиците. Палтото, което носеше херцогинята, беше дело на Маккартни.

Дизайнерката се похвали в социалните мрежи и сподели снимка на Меган и написа, че се чувства горда от това, че е била избрана от кралската особа. Това обаче не се хареса много на последователите на Маккартни и те веднага я засипаха с критики.

Някои от тях упрекнаха дизайнерката, че постът ѝ е неуважителен и не трябва да си прави реклама точно на този ден. Само няколко часа след реакциите, Маккартни свали снимката на Меган, а на нейно място се появи клип с макове, които са символ на Remembrance Sunday.

Под клипа дизайнерката написа „В памет на онези, които жертваха себе си, за да ни дадат свободата“. Официално съобщение от Стела Маккартни по повод критиките все още няма, но изтриването на снимката е достатъчен отговор на това колко голяма е силата на последователите и колко важно е тяхното мнение. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари