IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Понеделнишки, безделнишки: Фиби с перли носи най-добре... Марк Джейкъбс!

18 ноември 2019 16 30

Стилът на дизайнера

Снимка: Getty Images

Понеделник е, много ни се иска да можем с глас да изкрещим цитат от една известна рап песен, който гласи, че понеделнишки най-обичаме да стартираме безделнишки.

За да се преборим с винаги трудното начало на седмицата нямаме друг избор, освен да гледаме да го изпълним с вдъхновение и добро настроение, за да можем да намерим сили да изкараме още четири работни дни.

И така днешното ни вдъхновение идва под формата на фиби с перли, маникюр с огледални 3D инкрустации и космически висок ток... носени от Марк Джейкъбс!

Очевидно дизайнерът е запален и от двете страни на модата – да я създава и да я използва. Така последните тенденции с лекота се превръщат в негова запазена марка, а трябва да признаем – величествено добре се справя.

Още след като видяхме как му „пасна“ тенденцията „бабушка“, която в неговия случай идва под формата на копринен дизайнерски шал, така сега не можем да отлепим поглед от космически високите платформи Rick Owens.

Разбира се, това не е всичко – видяхме как стоят якето на Celine и чантата на Hermès. Ако не можете да си представите какво значи моден диктатор, то тогава ще ви дадем няколко примера с личния Instagram профил на Марк Джейкъбс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари