IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвършената Бела Хадид призна: Чувствах се неуверена!

19 ноември 2019 12 30

Моделът разказва за времето, когато е имала депресия и нервни моменти

Снимка: Reuters

23-годишната Бела Хадид, която бе определена като жената с идеална външност, разказва пред WWD, че в миналото се е чувствала съвсем неуверена в себе си.

„Понякога на подиума така силно нервнича, че забравям как да се движа. В такива моменти си представям, че съм друг персонаж, че това не съм аз, а някой друг“, споделя Хадид.

Американският супермодел в течение на няколко години страдала от депресия. „Чувствах се виновна, че мога да живея този невероятен живот, имам възможности, които другите нямат. Но всичко това няма смисъл, когато се чувстваш депресиран“, признала моделът.

Бела Хадид разказа също, че никога не се е чувствала така секси и уверена в себе си както на подиума в Ню Йорк, където позирала по бельо за шоуто на РианаSavage x Fenty през септември тази година. Риана я облече в яркожълт комплект и допълни образа ѝ с дантелен жълт шал и златна верижка на корема. Хадид носеше и подходящи чорапи и обувки в същата тоналност.

Снимка

През октомври Бела Хадид бе призната, че притежава идеалната външност. Ръководителят на Центъра за козметична и пластична хирургия в Лондон д-р Джулиан Де Силва заяви, че лицето на 23-годишната Хадид най-точно изобразява правилото за златно съотношение при пропорциите на лицето ѝ. Оказа се, че те са с 94,35 процента в близост до съвършенството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари