IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално край! Без повече ревюта на Victoria's Secret

22 ноември 2019 15 00

Който гледал – гледал!

Снимка: Reuters

Тази година официално няма да има ревю – спектакъл на Victoria's Secret. Вчера, на 21 ноември, WWD съобщиха, че компанията е решила да не продължава традицията си за годишно събитие.

От самите Victoria's Secret коментираха, че за тях е „важно да развием маркетинга на Victoria's Secret“, който очевидно не включва пищното годишно представяне на новите предложения и колекции.

„Ревюто бе много важна част от изграждането на бранда на този бизнес и бе важен аспект, забележително маркетингово постижение. И с това предвид, премисляме как да развием позиционирането на марката и да го комуникираме с потребителите. Това е едно от нещата, върху които Джон Мехас е фокусиран“, коментират от Victoria's Secret.

След години скандали, сред които и обвинения за културни присвоявания и изграждане на нереалистична представа за женската фигура, от Victoria's Secret решиха да вземат мерки и да прекратят най-големият повод за проблеми – годишното им ревю.

Сред другите мерки, които взеха от марката, е разширяването на портфолиото от лица, сред които вече има plus size модели и трансджендър жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари