IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Слик Уудс започна тежка битка

28 ноември 2019 08 30

Откриха й рак на кожата

Reuters

Една от най-ексцентричните чернокожи модели – Слик Уудс, води тежка битка. Наскоро тя обяви в Instagram, че са ѝ открили рак на кожата.

От публикацията ѝ в социалната мрежа се разбира, че меланомът ѝ е в трети стадий. При това състояние коварната болест вече е засегнала лимфната система.

„Ето какво мисля за химиотерапията. Привет на всички, които преминават през същото. Най-хубавото в цялото нещо е, че аз така и така съм плешива“, написа 23-годишната Слик Уудс, която вече ходи на химиотерапия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @slickwoods на

Публикацията на младата жена, която участва в ревюта на Риана и Marc Jacobs, предизвика вълна от съчувствие. Тя обаче побърза да каже на последователите си, че е силна и не се смята за жертва. 

Уудс, която дефилира бременна и гола на ревю на Риана, има момченце, което скоро ще навърши една година. Тя стана още по-популярна след като се разходи по подиума с контракции. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @slickwoods на

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари