IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Петра Немцова стана майка

29 ноември 2019 17 40

Красавицата сподели снимка в Instagram

Reuters

„Момче е!“. Това написа Петра Немцова в Instagram, където публикува снимка, на която държи малко бебешко краче. Така тя обяви, че е станала майка.

Щастливата красавица уточни, че бебето се е родило на 15 ноември, но тя и съпругът ѝ решили да изчакат две седмици преди да съобщят за него.

Синът на Немцова е недоносен. Той е проплакал шест седмици по-рано от термина, което я притеснило доста, но лекарите са се справили отлично.

Петра разказва пред феновете си, че била сред природата и имало буря, когато усетила, че нещо не е наред. Дори за малко да роди на път за болницата. 

Майката и бебето са добре и вече приемат благопожелания. 

Вчера, на Деня на благодарността, 40-годишната Немцова публикува умилително видео, показващо как съпругът ѝ Бенжамен Лареч свири на музикален инструмент пред корема ѝ. 

„Всяка сутрин по време на моята бременност, аз и съпругът ми започвахме деня като се свързвахме с нашето бебе с помощта на звука“, разказа тя. И изтъкна, че въпросният ритуал се отразил положително на бебето. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари