IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Мороне откровено за кариерата и връзката си с Леонардо ди Каприо

4 декември 2019 14 40

Актрисата не се притеснява от възрастовата разлика

Снимка: Instagram

Камила Мороне не беше много известна на обществото преди 2017 година. Тогава за първи път се появиха слухове, че тя и Леонардо ди Каприо може би са повече от приятели. Дълго време двамата не потвърждаваха за връзката си, но папараците все успяваха да ги уловят хванати за ръка или да разменят ласки.

Постепенно Мороне доби слава, която някои отдават на връзката ѝ с актьора, но други пък признават качествата ѝ като актриса и модел. Сега тя говори открито пред Los Angeles Times за семейството, кариерата и връзката си с Леонардо ди Каприо.

Камила е родена през 1997 година в семейството на двама артисти. Баща ѝ – Максимо, е известен модел от 90-те години и дори се е снимал заедно с Наоми Кембъл и Кейт Мос в реклами на Versace и Valentino. Благодарение на него, семейството успява да се задържи над водата, когато ролите в киното просто не идват.

„Виждах как се борят през целия си живот, за да постигнат финансова стабилност като независими актьори. Затова като малка не исках много да се насочвам точно към тази сфера“, казва Мороне пред вестника. 

Тя добавя, че актьорството е доста нестабилна работа, тъй като не знаеш точно кога ще те извикат и кога ще имаш нещо в банковата си сметка. „Исках да отида в колеж, да имам нормална работа от 9 до 5. И, разбира се, тръгнах по стъпките на родителите си“.

Първоначално обаче Камила се насочва към модата. Чак през 2017 година тя решава да се пробва и в киното. В момента тя участва във филма „Mickey and the Bear“, в който играе гимназистка, която е нагърбена със задачата да се грижи за баща си – ветеран от войната, който страда от посттравматичен стрес.

Благодарение на тази си роля, Мороне вече е спрягана за наследничка на Дженифър Лоурънс. „Мисля, че хората виждат прилика между мен и нея, защото и двата филма са правени в подобни среди и костюмите са с почти еднакви мотиви“, признава актрисата пред LA Times. Тя добавя, че е гледала първия филм на Дженифър Лоурънс „Winter's Bone“ преди да започне снимките по своя.

„Дженифър Лоурънс е невероятна. Тя няма никаква тренировка, а просто си е естествено добра. Не позволявам на сравненията между нас да ме объркат. Мисля, че най-доброто за всеки е да не вярва на пресата“. За разлика от Лоурънс обаче Мороне се сблъсква с известността, не благодарение на филмите си, а на личния си живот.

Двойката има разлика от 25 години и това постоянно се превръща в централна тема в пресата. В добавка към това, в мрежата се въртят слухове, че именно Ди Каприо е помогнал на Мороне да влезе в киното. Актрисата обаче признава, че възрастта на любимия ѝ не ѝ пречи. 

„Има толкова много връзки в Холивуд и в историята, където хората имат огромна възрастова разлика. Мисля, че всеки има правото да се среща с когото си поиска“, казва Камила.

Все пак, тя не се дразни от големия интерес към личния ѝ живот. Напротив – напълно разбира защо обществото иска да знае всичко за нея и Ди Каприо. 

Голямата ѝ надежда обаче е хората да не я свързват само с Ди Каприо и да погледнат и към кариерата ѝ. „Мисля, че колкото повече хора гледат филма, постепенно започват да ме разпознават като човек извън тази връзка“, споделя Мороне пред LA Times. В добавка към актьорството, Камила се опитва да си създаде име и на модния подиум. 

Още докато е в гимназията, Мороне започва да се снима за местни бижутерийни магазини и марки. На 18 години тя вече има възможност да се премести в Ню Йорк, където наема апартамент и го обзавежда изцяло сама. Работата обаче се превръща в истинско мъчение.

Камила признава, че е трябвало да отслабне и да „работя с хора, на които продадох част от душата си“. През 2018 година всичко приключва, когато Мороне получава поддържаща роля във филма „Death Wish“, където играе заедно с Брус Уилис. Веднага след снимките тя се обажда на агенцията си и им заявява, че напуска модната професия. 

Събира си багажа от апартамента си в Ню Йорк, мести се при майка си в Западен Холивуд и се записва на уроци по актьорско майсторство. Преди да започне работа по „Mickey and the Bear“, актрисата отказва доста предложения. Причината – ролите, които са ѝ предлагани, били базирани единствено и само на външния ѝ вид.

„Хората не смятаха, че мога да играя домакиня, защото изглеждам много секси. Толкова бях засрамена от кариерата си на модел, че в първите няколко месеца криех тази част от живота си“, признава Мороне. Затова, когато получава ролята в „Mickey and the Bear“, тя решава да се премести в Монтана, където се снима филмът, и да се потопи в обстановката.

Живее в хотел в продължение на шест седмици, снима във фургон, където няма отопление и течаща вода и се учи от местен препаратор на животни. Успява да сложи кожата на елен върху глинена глава без оплакване. Въпреки това, признава, че е била погнусена от кожата на животното и очните му ябълки.

„Казах си: Тук трябва да съм сериозна. Но пък никога не съм се чувствала по-щастлива. Осъзнах, че това съм искала цял живот. Не знам защо толкова дълго време съм бягала от това“, казва Мороне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Joe Friar (@jfriar95) на

„Когато тя влезе през вратата в дрехите на Мики, тя наистина беше Мики“, споделя Анабел Атанасио, която е режисьор на филма. „Нямаше нищо вълнуващо във вида ѝ. Напомни ми за една стара приятелка на сестра ми“.

Камила Мороне признава, че иска да има кариера като Сърша Ронан, Марго Роби и Емили Блънт. Според нея, тези актриси, когато са на 80, могат да кажат, че са изиграли почти всичко в киното. Все пак, актрисата е здраво стъпила на земята и знае, че успехът не идва бързо. 

„Не очаквам да стана звезда с този филм. Единственото нещо, което искам, е да ме постави в по-добра позиция, която ще ми позволи да се боря за по-големи роли и да вдъхне смелост на режисьорите да заложат на мен“, завършва Мороне. 

Дали ще успее да излезе от сянката на Леонардо ди Каприо, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари