IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година иде: Какво да облечем в празничната нощ?

27 декември 2019 13 30

Дизайнери дават ценни съвети за тоалетите ни

Pixabay

До настъпването на Нова година остават броени дни. Някои придвидливо са помисли за тоалетите си, а други тепърва ще избират какво да облекат в празничната нощ. Има и такива, които не обръщат чак такова внимание на детайлите, но все пак те са важни. 

Според дизайнерите Николай и Десислава Карадамянови, съвременният мъж е доста по-суетен. Те обясниха, че през последните години повечето хора се ориентират към тоалети, които да носят както на празници, така и след това. 

Една черна пола със ситни пайети може да бъде комбинирана както с бяла риза, така и с маратонки, но по-изтънчените модели с пера тип "Марабу" трудно могат да се носят в ежедневието, посочиха те. 

"В последните години задължителни при мъжете са кърпичките и съответните вратовръзка и папийонка, също бутониера", каза в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Десислава. И даде пример с това, че по тоалетите, предназначени за мъжете, може да има райета, карета, точки, както и дървени папийонки, които все още са актуални. 

"Често при абитуриентите родителите искат да облекат децата си с един или два номера по-голямо сако, за да могат да го носят по-късно", коментира Карадамянова. По думите й, саката в тъмносиньо и черно стават за носене в новогодишната нощ. 

Какво още може да облечете, за да изпратите десетилетието, вижте във видеото: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари