IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жан-Пол Готие и последното му звездно шоу

23 януари 2020 17 00

Дизайнерът се оттегля след 50 години в модата

Снимка: БГНЕС

Последното шоу на Жан-Пол Готие със сигурност беше такова, каквото се очакваше. Преди дни дизайнерът обяви, че се оттегля от модата след 50 години работа. Той допълни, че шоуто му в Париж ще сложи точката на една невероятна кариера, през която успя да остави траен отпечатък в индустрията.

„Лошото момче на френската мода“, както многократно са го наричали, направи едно страхотно ревю, в което се включиха звезди не само от модния бизнес. Самият Готие определи последното си ревю като „празник, с който да се отбележи краят на всички десетилетия, които прекарах в модата“.

Жан Пол

Снимка: БГНЕС

Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос, Ирина Шейк, Ясмин льо Бон и още много модели уважиха дизайнера и излязоха на подиума. Изпълнителят Бой Джордж пък се появи, за да закрие шоуто, в което не липсваха и сълзи. Ревюто обаче ще се запомни и с нещо друго. Парис Джаксън направи дебюта си на модната сцена, въпреки, че има договор с модната къща IMG Modles. Дъщерята на Майкъл Джексън често присъства на модни събития и е забелязвана на предните редове по време на ревютата, но досега не беше част от тях.

Спокойно можем да кажем, че това събитие беше най-доброто изпращане, което Жан-Пол Готие можеше да получи след 50 години в модния бизнес. Вижте снимки от последното ревю на дизайнера в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари