IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк – от Съветска Русия до модния подиум

29 януари 2020 12 30

Супермоделът застава на корицата на британския „Vogue“

Снимка: БГНЕС

Сутринта преди церемонията Fashion Awards през 2019 година, модният дизайнер и главен директор на британския „Vogue“ Едуард Енифъл е с Ирина Шейк в лондонски хотел. Супермоделът трябва да излезе на червения килим само след няколко часа, но все още не е избрала тоалета си. Причината – нито един от дизайните не успява да ѝ стане.

Това обаче не притеснява 34-годишната Шейк и тя решава да седне за кратко интервю с Енифъл, за да разкаже историята си, която започва в Съветска Русия.

Ирина Шейк се ражда на 6 януари 1986 година в град Еманжелинск, намираш се в Челябинска област. Баща ѝ работи в мина, а майка ѝ е пианистка, която свири на деца в детските градини. Когато е на 14 години, Шейк се изправя пред най-голямата трагедия в живота ѝ – баща ѝ умира от усложнения след пневмония.

Тогава семейството от три жени трябва бързо да намери план как да оцелее. Сестрата на Ирина е само 18 месеца по-голяма от нея. Супермоделът признава, че в онази ситуация никак не се е чувствала добре в тялото си.

Ирина

Снимка: „Vogue“

„Винаги съм мислела, че е трябвало да се родя момче, не знам защо. Може би, защото баща ми винаги е искал момче“.

След трагичния случай, Шейк смята, че тя трябва да се погрижи за семейството. „Казах си, че никога няма да се омъжа“. За щастие, този период отминава и супермоделът започва да обича себе си и факта, че е родена жена.

Но именно годините на трудност и съмнение изграждат личността на Ирина, която често плаши доста от мъжете.

„Винаги знам какво искам и мисля, че това плаши другия пол. Ако някой е извън живота ми, това е окончателно. Прекратявам всякакви връзки“, заявява тя пред „Vogue“. Въпреки това, Шейк признава, че ако успееш да я опознаеш, ще разбереш, че под обвивката ѝ се крие добър и мил човек, който понякога плаче по време на интервюта.

Разбира се, няма как да бъде подмината и темата за Брадли Купър. Двамата се разделиха след 4-годишна връзка, от която се роди и дъщеря им Леа.

Според множество слухове, крахът в отношенията им е бил причинен от близостта на актьора с колежката му Лейди Гага, с която играят във филма „Роди се звезда“. Гага отрече между тях да е имало нещо повече от приятелство и заяви, че близостта е била част от промотирането на лентата.

Ирина

Снимка: „Vogue“

Въпреки категоричните твърдения на изпълнителката, Купър и Шейк вече не са заедно, но полагат всякакви грижи, за да отгледат дъщеря си в нормална и спокойна среда. Относно раздялата им, супермоделът признава, че в момента все още търси баланса между работата и това да бъде самотна майка. Тя обаче по никакъв начин не обвинява Брадли за състоянието си.

„Двама прекрасни човека невинаги са добра двойка“.

Източник, близък до двамата, разкри, че те не са били щастливи заедно дълго време и са обсъждали раздяла още преди „Роди се звезда“ да излезе на екран. Все пак, Купър и Шейк отлагат края на връзката си, за да не може това да отнеме вниманието от филма.

Снимка

Снимка: „Vogue“

Ирина Шейк и тенденциите в красотата

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

d.mobydick@abv.bg ( преди 4 години )
За каквото и да си говорим ,като че ли винаги става въпрос само за пари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар