IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доста дръзко: Лили Роуз Деп показа форми на наградите БАФТА

7 февруари 2020 10 30

Наследничката на Джони Деп и Ванеса Паради привлече погледите на червения килим

Снимка: БГНЕС

Семейство Деп не спира да бъде в центъра на вниманието. И ако доскоро повече се говореше за Джони Деп и шумния му развод с Амбър Хърд, както и за бившата му половинка – певицата и актриса Ванеса Паради, от доста време вече фокусът е отправен към дъщерята на звездата от „Карибски пирати“ – 20-годишната Лили Роуз Деп.

Моделът привлече интерес като се появи на наградите БАФТА в черна дантелена рокля, която на фона на блясъка от фотоапаратите се оказа напълно прозрачна.Снимка

Лили Роуз се отличи на звездното събитие, появявайки се на червения килим с доста предизвикателно облекло. Наследницата на Деп и Паради сияеше на киносъбитието в прозрачен черен тоалет, дело на Chanel, като не остави нищо на въображението, разкривайки всичките си форми.

Цялостната ѝ визия бе допълнена от обувки с черна платформа, червен лак и златни бижута. Доста предизвикателно, Лили-Роуз, явно малката Деп обича да привлича погледи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари