IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Моника Белучи по стъпките на майка си

5 февруари 2020 14 30

Дева Касел уверено тръгва в модния бизнес

Снимка: БГНЕС

Когато майка ти е един от най-известните модели в света, ти трудно можеш да си помислиш за друго професионално поприще. Така се случва и с Дева Касел, която е дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел.

15-годишното момиче започва все по-уверено да стъпва в модния бизнес и можем спокойно да кажем, че е достойна наследничка на майка си. Тя се появи на Седмицата на модата в Милано през лятото на 2019 година и веднага успя да прикове погледите към себе си.

Тогава тя беше на първия ред заедно с Моника Белучи по време на мъжката колекция за пролет/лято 2020 на Dolce & Gabbana. Тогава много от феновете и модните критици загатнаха, че това може да означава само едно: Дева ще е следващото лице на марката.

Е, предположенията им се оказаха верни. Сега Дева ни представя новия аромат Shine на Dolce & Gabbana, а от снимките много ясно си личи, че красотата се предава от поколение на поколение. 

Моника Белучи и Венсан Касел бяха заедно 20 години и бързо се превърнаха в една от най-красивите и обичани светски двойки. От връзката им се раждат две деца – Дева и Леони Касел. 

След като се разделят през 2013 година, режисьорът намира любовта в 22-годишният модел Тина Кунаки, с която се женят през 2018 година. Двамата имат и дъщеря – Амазони, която се ражда през 2019 година. 

Моника Белучи, от своя страна, в момента е необвързана след като приключи връзката си с Николас Льофевр. Въпреки, че е едва на 15 години, Дева Касел получава цялата подкрепа от страна на майка си.

Моника Белучи: Жените днес отстояват гласа си

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари