IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луси Бойнтън – когато френският шик срещне младия Холивуд

10 февруари 2020 17 30

Актрисата се отличи с перли в косите на Оскарите

БГНЕС

Когато френският шик срещне малкия Холивуд. Така известният коафьор Джени Чо определи визията на Луси Бойнтън – звездата от „Бохемска рапсодия“. Актрисата се появи на червения килим на Оскарите заедно с приятеля си Рами Малек и събра погледите не толкова с тоалета си, колкото със стилната си прическа.

Красавицата бе избрала дълга черна пола с висока талия и блуза с къси буфан ръкави в черно и бяло. В небрежно начупената ѝ коса се забелязваше един от аксесоарите на 2020 г. – перли.

Прическата е дело именно на популярната стилистка, която показа в профила си в Instagram част от подготовката в салона ѝ.

Чо обяснява пред „Allure“, че Луси се е вдъхновила от самата Коко Шанел за косата си. 

Ако се вгледате по-внимателно в снимките, ще видите, че Бойнтън носи няколко нежни перли, подредени на малко разстояние една от друга точно по пътя ѝ. Те са прикрепени към скалпа ѝ със специално лепило. 

„Оскар“ 2020: „Паразит“ е големият победител

По думите на фризьора, за да бъде една прическа добра, всичко започва от избора на правилните шампоан и балсам. Тя призна, че е сложила малко спрей за обем и специално олио, с които косата на актрисата да изглежда и по-бляскава: 

„Това ми позволява да получа перфектната текстура за къс боб като нейния“. 

Луси Бойнтън

По семейно на червения килим на наградите „Оскар“

Луси Бойнтън

Снимки: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари