IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Diamonds are a girl's best friend: Звездните бижута на Оскарите

11 февруари 2020 14 30

Милиони долари за колиета и обици

Снимка: Getty

Независимо дали успяха да си тръгнат със златната статуетка или не, звездите на наградите „Оскар“ успяха да накарат света да говори за тях дълго време. И това главно се дължеше на визията им, която разходиха по червения килим. Както винаги, дамите успяха да впечатлят с избор на дизайнерски тоалети, но тази година те бяха доста по-семпли.

Не можем обаче да кажем същото и за бижутата, които актрисите избраха за вечерта. Колиета, обици и пръстени бяха показани на червения килим. Цената на много от тях надхвърляше милион долари, но смятаме, че това не е никакъв проблем за звездите на Холивуд.

Оскар БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Още повече, че тези аксесоари най-вероятно са били дадени от самите бижутерийни компании. Все пак не е без значение кой ще носи твоя дизайн и изработка. В повечето случаи бижутата се дават на звездите само за вечерта на Оскарите, след което те се връщат обратно при собственика си.

В нашата галерия може да видите актрисите, които се появиха с най-скъпите аксесоари на червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари