IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Татуировка според зодиакалния знак

26 юни 2020 17 30

Идеи, ако сте решили да добавите нещо по кожата си

Снимка: Istockphoto

Ако имате колебания по някакви въпроси, винаги може да се обърнете към звездите. Те до голяма степен определят нашите предпочитания и дори поведение и могат да ви насочат за куп различни неща, включително и каква татуировка да си направите. Интуитивно харесвате определени дизайни, но всъщност се оказва, че това може би е така, съобразно месеца ви на раждане. Открийте своята зодия и вижте какво би ви пасвало най-добре, ако планирате да си правите рисунка по тялото:

Овен

Управлявани от войнствения Марс, Овните са прями, енергични и много приключенски настроени. Те се ориентират много добре в посоките и локацията и затова различни варианти на стрелки са чудесен избор на татуировка.

Също така биха им пасвали звезди и трайбъл дизайни.

Телец

Венера е водещата планета на Телците, така че малки сърца или нежни татуировки, символизиращи любовта, инстинктивно биха им се понравили.

Телецът е земна зодия, здраво стъпила на земята и натурални елементи като пламъци, листа, изображения на клони и цветя са подходящи за тях.

Близнаци

Близнаците са поне двама в едно тяло, така че едва ли биха се спрели само на една татуировка. Дуалистичната им натура би била най-добре подчертана с рисунка, изобразяваща ин-ян или друг мистичен, духовен знак.

Рак

Раците определено са най-сантименталната зодия в зодиака. Те обичат да изразяват чувствата си по всякакъв начин, така че символи разкриващи тяхната обич, състрадателност и приятелство не са никак нетипични. Те на драго сърце биха изписали името на близък по тялото си или някаква татуировка наполовина, другата половина, която може да бъде изобразена на тялото на техен близък. Портретните рисунки на скъпи за тях хора също не са им чужди.

Лъв

Лъвът би харесал всичко, което подчертава силата и властта му. Корони, скиптъри, скъпоценни камъни определено ще му паснат идеално.

Дева

Организираната и педантична Дева си пада по минималистичните дизайни. Съвсем деликатна геометрична фигура в черно и бяло би бил нейният избор.

Везни

Везните са много интелигентни и са интелектуалците в зодиака, което ги прави много детайлни. Те биха си избрали нещо сложно, не особено пропорционално с много детайли и извивки.

Скорпион

Скорпионът е най-страстният знак в зодиака. Той има афинитет към мистичното и затова татуировки, свързани с магическото, духовното, окултното, са му много по сърце. На представителите на този знак силно им допадат и митични създания – феникси, еднорози, дракони и т.н.

Стрелец

Приключенският дух на Стрелците най-добре би се изразил под формата на рисунки, свързани с пътуване – компас, координати, глобус, самолет и т.н.

Козирог

Козирозите са мислители. И много практични. Те не харесват цветните рисунки (най-много малко червено) и биха се насочили към геометрични форми или изображения на пера, папируси, книги.

Водолей

Водолеите са импулсивни същества и обикновено решават в последния момент какво искат. Често изборът им не е логичен, а леко бунтарски, така че те ще се зарадват на нещо нетрадиционно – анимационен герой или на небесни тела – луна, слънце, планети, космически кораб…

Риби

Рибите са лежерни, по-флегматични по натура, носещи се по течението, Те са с нежна душа и обичат вълшебствата – пеперуди, феи, цветя с много цвят, биха им допаднали.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари