IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-новият тренд в Instagram – нокти под карантина

7 април 2020 12 30

Ще ги откриете с хаштага #quarantinenails

Pixabay

Бързото разпространение на коронавируса наложи въвеждане на извънредно положение, заради което салоните за красота затвориха врати. Това образува нерви на хиляди жени, които не могат да се подстрижат или да боядисат косата си както обикновено. По-лошото е, че някои са с гел лак на ноктите, който трябва да бъде свален в домашни условия.

Въпреки че някои специалисти предупредиха да отрежем ноктите си и да спазваме изключително стриктна хигиена, много дами решиха, че изолацията е идеалният момент за усъвършенстване уменията им в маникюра. Така се появи най-новият тренд в Instagram – нокти под карантина.

Социалното дистанциране мотивира хиляди жени по цял свят да покажат, че могат да имат хубави нокти и без да посещават салоните. С всеки изминал ден снимките с хаштага #quarantinenails се увеличават. Сред тях има такива не само на професионалисти, а и от самоуки дами, които споделят как са се лакирали докато си стоят #ОтговорниВкъщи. Не всички са идеални, но важното е, че са направени с много старание.

Ето няколко идеи от социалната мрежа, които може да използвате, за да украсите ноктите си по време на изолация:

Маникюр тип „свободно пространство“

Маникюр тип „декупаж“

Маникюр тип „пролетно настроение“

Маникюр тип „разделяне на ноктите“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари