IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 идеи за минималистичен маникюр, които да пробвате

26 май 2020 08 40

Много лесни за изпълнение вкъщи

IStockphoto

Минимализмът е една от тенденциите в маникюра за 2020 г. Колкото по-семпли са декорациите и цветовете – толкова по-добре. Това я прави много лесна за изпълнение в домашни условия.

Ако се чудите как да лакирате този път, не поставяйте просто един цвят за основа, а изберете малък акцент, с който маникюрът ви да се отличава от останалите.

Закръглени с пилата нокти, за предпочитане по-къси, са идеалната форма за минималистичния маникюр. Точки, звездички, сърчица или дребни перлички са нещата, с които може да промените скучните си нокти, лакирани само веднъж.

Наскоро маникюристът Бетина Голдщайн показа своето уважение към медиците на първа линия, като украси ноктите си с червен кръст. Този маникюр също попада в графата минималистичен. Може да не е от най-търсените, но със сигурност би се харесал на хората с бели престилки, борещи се с коронавируса.

Ето 4 идеи за нокти с минималистични декорации, които да пробвате сами:

1. Нокти с рози

Поставяте безцветна или нюд основа. След като изсъхне, с помощта на тънки четки, рисувате първо цвета на розата – от по-светло и по-тъмно розово. После оформяте със зелено клонките. На места слагате малки пъпки. 

Ако сте по-търпеливи, може да си направите малките рози на върха на ноктите, които са идеално предложение за нежен пролетен маникюр. 

2. Нокти с лого 

Подобно на маникюристката, избрала логото на Chanel, вие може да изрисувате и други на своите нокти. В случая всяко е с различен цвят. 

Изписването на кратки думи и лога все още е актуално. По магазините се продават и такива, които само се залепват и се „запечатват“ с топ лак, което ще ви улесни още повече. 

3. Нокти с луни

Тук отново има безцветен лак, върху който с помощта на залепващи се ленти се прави полукръг в основата на нокътя в бежов цвят. Той се огражда с по-тъмен цвят с помощта на тънка четка. На върха на ноктите се прави тънка лента тип френски маникюр, но в горепосочените цветове. 

4. Нокти с очи 

Нокътните плочки са изчистени и лакирани с безцветен лак. Отгоре с помощта на лакове в бяло, черно и синьо оформяте малко оченце. 

Рисуването на така нареченото Всевиждащо око е хит за пролет/лято 2020 г. Твърди се, че предпазва от беди. 

Може да направите по едно оченце на всеки нокът или да украсите само два от петте на всяка ръка. 

Ето и други идеи за маникюр, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари