IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните за красота на Блейк Лайвли

22 май 2020 16 30

Актрисата се грижи за 3 дъщери и изглежда страхотно

БГНЕС

Блейк Лайвли е майка на три деца, най-малкото от които роди само преди няколко месеца. Денят ѝ започва в 5 сутринта и приключва след 22 часа вечерта. Тя съвместява семейните задължения с тези на снимачната площадка, като в повечето случаи не ѝ остава свободно време за нея самата. Въпреки натовареното ѝ ежедневие, жената на Райън Рейнолдс винаги изглежда зашеметяващо и успява да поддържа своята фигура.

„Не правя нищо! Щастлива съм, че имам активен начин на живот, постоянно работя – така че не ми е нужен личен треньор или да се съобразявам с това, което ям. Не мога обаче да започна деня си без чаша горещ шоколад или да си легна без няколко блокчета тъмен шоколад. Това ме изпълва с щастие“, казва звездата по повод това колко е трудно да спазваш диета, когато си многодетна майка, която работи. 

Какви са тайните за красота на Блейк Лайвли? 

 Блейк

БГНЕС

Грижа за кожата 

Наблюдавайки перфектната ѝ кожа, всяка жена ще сметне, че актрисата ходи редовно на козметик, но с три деца тя трудно успява да стигне до салона. 

„Следвам много прост режим, който се състои от три стъпки – свалям грима си, подхранвам кожата си и й осигурявам UV защита – абсолютно съм обсебена от това“, споделя Блейк, която никога не носи крем с по-малък слънцезащитен фактор от 30.

По думите на Лайвли, кожата се нуждае от хидратацията не само през зимата. През останалите сезони тя разчита на лек овлажнител за лице. 

Грижа за косата 

Любимата на Райън Рейнолдс има дълга руса грива. А това изисква по-специална поддръжка. Затова тя ходи на фризьор на всеки 6 седмици. Използва шампоан и балсам на една и съща марка. 

„Докато бях на фестивала в Кан, един от стилистите направи нещо интересно с косата ми, което определено ще копирам. За да я накъдри, той използва дебела маша, като увиваше около нея кичури в различни посоки, за да не изглеждат къдриците толкова спретнати“, разказва тя. 

За да подхрани косата си, Блейк Лайвли използва разтопено кокосово масло, с което си прави маска.  

Когато се налага да стилизира дългата си коса, актрисата ползва лак, като оформя леко с пръсти. „Знам, че някои хора използват и гребен, но аз предпочитам мека четка, която прокарвам в основата на косата, а след това дооформям с пръсти, за да изглежда още по-непринудено“, посочва още тя. 

Лек грим 

Звездата посочва, че не е привърженик на тежкия грим, но и не може да излезе навън без да си е сложила поне малко червило. Тя предпочита светлорозовите тонове, харесва и по-нежните гланцове, които са с блестящ ефект. 

„Обикновено слагам слънцезащита, хидратиращ продукт с цвят и това е. Нищо, за което мога да кажа, че попада в категория грим“, разкрива Блейк, която залага на по-неутрални сенки за по-специални събития, за които си позволява и червено червило. 

Релаксация 

Многодетната майка признава, че обича децата си, но понякога с три момичета на главата е трудно да запазиш нервите си. 

„Въобще не ми казвайте, че е едно и също! Или че е по-лесно: където две, там и три. Няма такова нещо. Много по-трудно е. Лудост е. Но аз съм вътре“, посочва Лайвли. 

За да свали напрежението, тя ходи на спа процедури, които намира като идеално средство за релакс. 

„Ходя на масаж, по възможност в „Oriental Spa Mandarin“ в Ню Йорк. Харесва ми и винаги след масажа се чувствам по-красива“, обяснява холивудската звезда в интервю за френския „Vogue“. 

„Децата се успокояват и заспиват трудно. Приспивам ги, пея песнички и често се унасям и заспивам заедно с тях. След това обикновено идва Райън и ми казва, че е време да се преместя в нашето легло“, коментира още тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари