IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грижа за кожата: Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия

28 май 2020 10 30

Тенисистката сподели видео със сутрешната си процедура

БГНЕС

Тя е известна спортистка, в чийто живот тенисът винаги е бил на първо място. Но през последните няколко години ежедневието ѝ се промени. Освен това, че създаде своя модна линия, за която отива свободното ѝ време, тя е и майка, чието по-малко копие копира всичко. Тя е Серина Уилямс, която има до себе си сладката Алексис Олимпия. 

След като заради пандемията бяха отложени всички турнири и забраниха спорта на открито, тенисистката се отдаде на семейството, в което важно място заема нейната дъщеричка. Освен как спортува, Уилямс показа и по какъв начин се развлича с момиченцето и своя приятел Алексис Оханян. 

„Моите сутрини“, написа Серина и сподели видео, в което заедно с Олимпия почиства лицето си. Двете са с едни и същи пижами, а всичко, което спортистката прави с лицето си, бива повторено от детето ѝ. 

„Правим сутрешната си рутина. Просто е толкова забавно, защото това малко момиченце прави почти всичко, което правя и аз“, казва тя. 

Видеото „разтопи“ сърцата на последователите на Уилямс, които не пропуснаха да я поздравят за начина, по който се грижи за лицето си. А той е много прост – тя първо го измива хубаво с вода, след което се маже с лосион, с който премахва замърсяванията. Ползва и специална хавлиена кърпа. 

По думите на Серина, кремът за лице няма да е толкова ефективен, ако преди това не се сложи малко серум. В случаите, когато кожата ѝ е много суха, ползва и околоочен продукт за по-голяма хидратация. 

Преди няколко дни тенисистката сподели снимка на 2-годишната си дъщеричка, облечена в бански костюм, с което показа, че двете вече събират тен в басейна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари