IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота по време на пандемия: Сутрешната рутина на Алиша Кийс

29 май 2020 12 30

Звезден урок по грижа за себе си

Снимка: БГНЕС

Алиша Кийс е известна с това, че много държи на грижата за визията си. Въпреки че слага малко грим върху лицето, тя не забравя за козметичните продукти, които поддържат кожата ѝ млада и красива. Носителката на „Грами“ показа на феновете си какво прави всяка сутрин и как се подготвя за новия ден. 

Стъпка по стъпка тя запозна почитателите си със своята разкрасителна процедура, която прави в дома си в Лос Анджелис. За Кийс всяка сутрин започва с медитация, тренировка или просто усамотено време, в което тя се оставя на мислите си. След това е време за банята, в която пали ароматизирана свещ за по-добро настроение. 

„Винаги съм се грижила за кожата си, но невинаги съм имала хубава кожа“, казва изпълнителката. Преминавайки през различни процедури и продукти, най-накрая звездата разбира какво ѝ подхожда и как да се грижи за себе си. Според нея, всяка кожа е различна и всеки от нас трябва да бъде много внимателен с използването на козметика. 

След като настроението е подобрено, Кийс се захваща с дълбоко почистване на лицето, но не забравя и за врата. Най-важният ѝ съвет, независимо дали рутината ви състои от 2 или 20 стъпки, е да използвате много вода. Освен че измива всяка следа от козметичните продукти, тя освежава лицето и му дава шанс да диша.

Следващата стъпка е направата на собствен ексфолиант, използвайки гел от алое вера и пробиотична маска за лице. След това е време за няколко капки розова вода, която, според Кийс, отваря всяка една пора. След приключването с тези продукти, изпълнителката се насочва към очния и слънцезащитния крем. За завършек на визията, тя слага малко гланц. „Винаги трябва да имате хубав гланц в себе си“.

Освен за кожата, Кийс показва и как се грижи за косата си. Тя използва арганово масло, което да отпусне заплетените ѝ краища, след което нанася маска, която оставя да подейства през целия ден. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

В добавка към перфектния урок за самостоятелна грижа, феновете твърдят, че спокойният глас на Алиша наистина им помага да се отърват от нервите и да забравят за проблемите си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари