IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти тенденции: Звезди с филъри в устните

29 май 2020 17 30

Понякога красотата не изисква жертви, а инжекции

Снимка: БГНЕС

Преди две десетилетия филърите и ботоксът бяха запазени само за най-богатите хора или за известните личности. Тези, които се подлагаха на такива процедури, рядко говореха за тях, а за навлизане в детайли въобще да не говорим. 

През последните години обаче ботоксът се превърна в нещо нормално и достъпно за почти всички. Хора от всякакви възрасти променят лицето, устните и други части на тялото с помощта на филъри или други процедури. Някои го правят, за да прикрият остаряването си, а други просто търсят по-различна визия. 

Много от известните личности вече открито говорят за операциите си и не се притесняват, че са ходили при пластичния хирург няколко пъти. 

Кайли Дженър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie? FAN.PAGE❕ (@kyliejenneer0) on

През 2015 година Кайли призна, че промяната в устните ѝ се дължи на филъри, след като слухове за процедурата се появиха в интернет. В един от епизодите на шоуто „Keeping Up With The Kardashians“ тя казва, че винаги е изпитвала комплекс от малките си устни и затова е взела подобно решение. 

Бритни Спиърс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

В интервю за „InStyle“ от 2014 година, Спиърс разкри, че си е сложила филъри в устните и се е подложила на „други забавни процедури“ при известен пластичен хирург в Бевърли Хилс. Тя добави, че е съгласна на всяка операция, която ще подобри визията ѝ и ще прикрие годините. Много от феновете ѝ смятат, че козметичните операции не се отразяват добре на изпълнителката, но тя е твърдо решена да продължи с тях.

Кортни Кокс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Актрисата говори открито за пластичната хирургия през 2019 година пред списание „People“ и разкри, че преди е имала филъри в устните. През 2017 година обаче ги премахва, защото не се чувствала добре с тях и не изглеждала като себе си. Тя добави, че първоначално се е подложила на процедурата, защото е искала да прикрие бръчките и други признаци на остаряването. 

Само няколко години по-късно обаче разбира, че това не е за нея и премахва филърите. Постепенно се учи да се приема такава, каквато е и да не се притеснява от годините си.

Дженифър Хъдсън

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

Тук историята за поставянето на филъри е доста интересна. Самата Хъдсън признава пред Опра, че се е подложила на операцията, но не заради себе си, а заради роля във филма „Dreamgirls“. Тогава се оказало, че малките ѝ устни били проблем за осветителите на снимачната площадка. Пластичният хирург на звездата споделя, че тя първоначално не е искала филърите, но го прави заради филма. Жертвата си е струвала, защото Хъдсън печели награда „Оскар“ за ролята си.

Кристина Агилера

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Според феновете, Агилера е променила устните си. Изпълнителката отрича тези твърдения, но и с просто око се забелязва разлика във визията ѝ. Според различни пластични хирурзи, звездата се е подложила на няколко операции, за да прикрие бръчките си. 

Ели Голдинг

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Британският таблоид „The Sun“ твърди, че Голдинг си е сложила филъри в устните. Според техен експерт, изпълнителката си е направила няколко операции, включително и на други части на лицето, с което коренно променя визията си след стъпването си на голямата сцена. Ели не е потвърдила тези слухове, но признава пред „ES Mag“, че се чувства несигурна относно лицето си и смята, че устните ѝ са доста малки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари