IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Джесика Алба, Кейт Хъдсън и Ева Мендес се справят с подпухнала кожа?

3 юни 2020 10 30

Козметикът на звездите споделя тайната

Снимка: БГНЕС

Всеизвестен факт е, че известните личности винаги успяват да изглеждат чудесно. Независимо дали са на червения килим, или споделят снимки в социалните мрежи, звездите са тези, за които трудно може да повярваме, че са хора като всички останали. При тях винаги има блясък, добра прическа и чиста кожа. 

Само си помислете: Виждали ли сте някога Джесика Алба, Кейт Хъдсън или Ева Мендес да изглеждат зле, или пък да се появят с подпухнала кожа? Със сигурност не, защото и трите дами имат козметик, който се грижи добре за тях. Кейт Сомървил е нагърбена със задачата да създава прекрасна визия, която ще привлече всеки един фотограф. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Somerville Skincare (@katesomervilleskincare) on

За наше щастие, тя споделя тайната си, с която всеки един от нас може да се превърне в звезда само за няколко минути. Ако следваме нейните съвети, ще имаме възможността да се похвалим с гладка, стегната и блестяща кожа. Освен това, методите на Сомървил ще ни помогнат да се отървем и от подпухналостта.

Това, за което трябва да внимаваме е контролът на температурата. Говорейки пред „Cosmopolitan“, Кейт признава, че има две стъпки към създаването на съвършенство. И те дори могат да бъдат направени у дома. „Знам, че това е нещо съвсем обикновено, но ледът е най-големият помощник на кожата. Първо се затопляте, а след това се изстудявате“, казва тя.

1. Започнете с горещ душ

„Когато някой от клиентите ми се върне от пътуване и трябва да присъства на голямо събитие, винаги го карам да влезе в сауна или да си вземе много горещ душ“, споделя Сомървил. Според нея, това ще хидратира кожата и ще ѝ помогне да се възстанови от дългия път. Тъй като нашите планове за пътуване рязко пропаднаха заради COVID-19, този метод може да го приложим у дома. 

2. Използвайте лед

След като сте излезли от банята, вземете кофичка с лед, в която да поставите две лъжици. Когато те се изстудят, вземете очния си крем и другите си козметични продукти и започнете да ги нанасяте върху лицето си с помощта на студените лъжици. „Това, което прави ледът, е да стесни съдовата ви система, с което кожата ви се стяга“, казва Сомървил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Към успокояващото усещане на терапията със студени лъжици, може да добавите продукти, съдържащи козе мляко или витамин E, които ще облекчат възпалението само за минути. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари