IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би споделя рецептата си за домашна маска за коса

13 юни 2020 12 00

Съставките включват мед, авокадо, яйца и зехтин

Снимка: БГНЕС

Карди Би показва естествената си коса. В понеделник 27-годишната изпълнителка сподели със своите последователи как поддържа косъма си здрав и какво е правила по време на социалната изолация. Рапърката показа, че може да си направи собствена маска за коса, която се използва и от 2-годишната ѝ дъщеря Кълчър. Хубавото е, че всички съставки са напълно натурални.

Звездата публикува няколко видеа в социалните мрежи на своето лечение. Маската е комбинация от авокадо, арганово масло, майонеза, зехтин, яйца, мед, банан и рициново масло. „Знам, че това са доста масла, но косата на моето момиче трябва да остане хидратирана като моята“, казва Би. Тя не разкри по какво количество слага от всяка съставка, но добави, че слага много малко мед, когато слага маската върху косата на дъщеря си, за да не залепне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B ? (@cardivideo) on

Карди обясни, че използва доста черно рициново масло и блендира авокадото, за да се отърве от всякакви бучки. „Тази маска е доста добра за къдрици. Аз нямам много къдрава коса, но дъщеря ми има“, добавя рапърката. След това тя застана пред камерата, носейки лилави бикини, за да покаже на феновете си естествения вид на косата си, след като е приложила домашната маска.

„Добре, хора, ето как изглежда косата ми, когато я изсуша. Дори и да я сплета, тя отново е в такъв обем“. Би добавя, че косата ѝ е права, но все пак се нуждае от хидратация. Затова разчита на тази маска за коса, която помага за по-бързото и здраво израстване. “Всички хубави неща, които слагате в стомаха си, трябва да отиват и на косата ви“. Цялата процедура може да бъде видяна в профила на Карди в Instagram. Тя е запазила клиповете в поредица, озаглавена „Hair day“. 

След като обясни колко е важно да използваме хидратиращи маски за коса, Карди сподели няколко снимки от миналото, на които показва естествената си кожа. Тя дори публикува и бебешки снимки. В понеделник тя добави и още една публикация в Instagram, на която показва какъв е крайният резултат от домашното лечение. На селфито рапърката носи зелен топ, а косата ѝ изглежда невероятно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Освен че показва разкрасителните си процедури, Карди не забрави и да подкрепи масовите протести в Америка, започнали след убийството на Джордж Флойд. Тя заяви, че отнема само 10 минути, за да научим как да поискаме справедливост за чернокожия мъж. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари