IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър със своя линия козметика

22 юни 2020 11 00

Тя ще бъде част от марката на сестра ѝ Кайли

Снимка: БГНЕС

Вече е официално. Феновете на семейство Кардашян има за какво да се радват. В събота стана ясно, че Кендъл Дженър също ще има своя козметична линия, която ще е част от марката на сестра ѝ Кайли.

Новината беше съобщена лично от Кайли чрез видео в социалната мрежа Instagram. „Не мога да повярвам, че най-накрая ще разкрия каква е новата линия на Kylie Cosmetics... тя е с моята сродна душа Кендъл Дженър“, пише риалити звездата. Тя добави, че колекцията ще бъде пусната на пазара на 26 юни и че това е сбъдната мечта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

От кратко видео, споделено в сайта на „Kylie Cosmetics“ става ясно, че известните сестри ще предложат на потребителите червила, сенки, гланцове и още много други. На всеки продукт ще бъде написано специално съобщение до всеки фен, който в ръцете си държи нещо от колекцията. „Благодарим ви, че подкрепяте новата колекция. Мечтаехме за това от години. Нямаме търпение да се влюбите във всичко, което сме създали. Надяваме се да ви харесат толкова много, колкото и на нас“

Кайли сподели още детайли от проекта, който крие от феновете доста дълго време. Тя казва, че са направили снимките за опаковките преди цели две години и разговорите за нова линия са били на масата още преди това. „Но със сегашната ситуация и всичко, което се случва в света, нещата бяха отложени за малко“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Риалити звездата добавя, че в новата колекция ще има неща, които тя самата прави за първи път. Това обаче не е първият път, в който сестрите правят нещо заедно. Те имат своя марка дрехи, а Кайли е работила по козметиката си заедно с другите членове на семейството – Клои, Ким, Кортни и Крис. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари