IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер с нов цвят на косата

24 юни 2020 11 00

Промяната е резултат от скуката по време на карантина

Снимка: БГНЕС

Карантината накара много от известните личности да експериментират с визията си. И докато някои боядисаха временно косата си с платинени цветове или пък заложиха на различни перуки, то Кая Гербер направи доста по-перманентна промяна. 

По време на изолацията супермоделът се сдоби с татуировка и сега излиза от извънредното положение с чисто нов цвят на косата. Според „People“, Гербер е била забелязана с много по-рус нюанс докато е правила сутрешното си бягане и след това е отишла на вечеря с баща си Ранди Гербер в Малибу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Това е втора промяна за Кая, след като тя боядиса кафявите си коси в по-светъл нюанс, но сега вече е изцяло руса. Дъщерята на Синди Крауфорд публикува снимка в Instagram, на която носи син потник и показа новата си визия. Само три дни по-късно папараците успяха да я заловят с променената ѝ прическа, когато носи бяла тениска, жилетка и чехли. 

Въпреки че Гербер постепенно преминава към по-светлите тонове, това е първият път, в който тя се появява с руса коса. По-рано през годината тя сподели, че прави промяната от скука по време на карантината. „Наскоро публикувах видео на Одри Хепбърн, която се подстригва сама, защото аз вече навлязох в тази фаза“, казва Кая пред „Refinery 29“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagrx) on

Тя допълни, че има голям риск от подобна процедура у дома и по-скоро не я препоръчва на феновете си. Гербер признава, че е използвала кислородна вода, след което е изсушила косата си. По време на карантината супермоделът претърпя и лек инцидент, заради който се наложи да гипсира ръката си. 

Все пак, звездата увери феновете си, че е добре. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари