IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с летен цвят на косата

16 юли 2020 10 50

Херцогинята заложи на брондито

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън прекара около 3 месеца в изолация заедно със своето семейство. Тя и принц Уилям се преместиха в имението в Норфолк с трите си деца, за да избегнат пандемията от коронавирус, която започна още през декември и бързо завладя целия свят. Наследниците на херцозите останаха вкъщи и се обучаваха онлайн, а семейството си прекарваше изключително добре в градината на имота.

По време на изолацията много от звездите заложиха на радикални промени, включващи боядисване на косата или пък самостоятелно подстригване. Явно Кейт е следяла всичко това, защото тя също промени визията си. И докато промяната при някои от любимите ни звезди е напълно нормална, то херцогинята на Кеймбридж рядко прибягва до такива действия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Някак си между онлайн срещите с различни организации и инициативи, отглеждането на три деца и занимаването с част от домакинската работа, Кейт е намерила време да си боядиса косата. На първото си кралско посещение след карантината тя се показа с по-светъл нюанс на кичурите си и се присъедини към отбора на брондитата. 

Освен че е по-светла, косата на Кейт е по-къса. Мидълтън се появи с дълга рокля на точки, направена от дизайнерката Емилия Уикстед, а визията си допълни с еспадрили, подходящи за летните температури. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Това не е първият път, в който херцогинята променя цвета на косата си. През октомври миналата година тя отново заложи на по-светлите нюанси, с които успя да впечатли феновете си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари