IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лоб прическа – новата визия на Криси Тейгън

3 август 2020 16 30

Изборът е популярен през това лято

Снимка: БГНЕС

Подстригването по време на пандемията не носи същото удоволствие както преди. Трябва да носим маски в салоните, да внимаваме с повърхностите, да влизаме по един, а и списанията, които разгръщахме докато чакаме, вече ги няма. При някои фризьори дори е забранено и изсушаването. 

Но въпреки че трябва да свикваме с тези нови тенденции за неопределено време, някои неща в прическите са си останали същите. И това лято на мода е лоб прическата. Тя набра популярност през последните няколко години и все още продължава да е предпочитаният избор сред дамите. 

Една от жените, които заложи на този тренд, е Криси Тейгън. Звездата направи първата си промяна за тази година и влезе директно в модните класации. Пандемията накара Тейгън и семейството ѝ да останат у дома в продължение на 4 месеца, карайки ги да забравят за удобствата на фризьори, стилисти и козметици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irinel de León | Hairstylist (@hairinel) on

Криси заложи на остър лоб с дължина до ключицата и публикува снимка в социалните мрежи. Новата визия на звездата се дължи на известната фризьорка Иринел де Леон, която също публикува работата си в Instagram. „Този път заложихме на късото“, пише тя. 

Де Леон оформи новия лоб на Тейгън със свободни плажни вълни и е преметнала предната част на косата й от едната страна, за да създаде допълнителен обем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ако и вие си мислите да промените визията си за лятото, но искате външен вид, който не изисква много поддръжка и да изкарате с него месеци, то лобът е най-доброто ви решение. Той изглежда невероятно независимо дали го оформяте или излизате навън само с едно сресване.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари