IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Риана за красива кожа

8 август 2020 12 00

Изпълнителката вече пусна на пазара своята линия Fenty Skin

Снимка: БГНЕС

В последно време Риана не се занимава с музика, а отделя внимание на страничните си бизнеси. В края на юли тя пусна на пазара новите си продукти от линията Fenty Skin, а сега зарадва феновете си с подробен урок за това как се грижи за кожата си.

Изпълнителката застава на корицата на септемврийския брой на списание Harper's Bazaar и участва в дигиталната му поредица „Go To Bed With Me“. Носителката на „Грами“ говори пред зрителите за това как използва новата си козметика, за да може да се погрижи за лицето си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

След като застава пред огледалото, звездата споделя и най-важните съвети за красота, които е научила във времето. „Независимо дали пия много вода, кожата ми винаги се изсушава от непрестанните пътувания, затова залагам на мист“, казва Риана. Добавя, че по този начин се хидратира и освежава след дълъг път.

Освен че се грижи за външността си, изпълнителката се подлага и на здравословна диета. За ястията си разчита на професионалисти, които избират най-добрите съставки и приготвят невероятни вкуснотии. Някои от продуктите, които слага на масата, използва и за кожата си. 

Пред списание Harper's Bazaar Риана споделя, че винаги е искала да създаде козметична линия, но не ѝ оставало време. „Исках да го направя както трябва. Трябва сам да изпиташ формулите, които предлагаш и затова изисква повече време“, добавя звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари