IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс говори за борбата си с акнето

8 август 2020 15 00

Звездата се обърнала към дерматолог заради проблема

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс разкри за борбата си с акнето през първите си години на сцена. 

Звездата сподели селфи от двора си, под което написа дълго обръщение към феновете си и сподели за проблема. Според Спиърс, неприятностите са се появили, когато е започнала да снима първия си филм в Холивуд. „Бях толкова нервна, че трябваше да отида на дерматолог, който ми предписа много силни продукти“, добавя тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Изпълнителката казва, че кожата ѝ се е изчистила доста бързо, но съветва феновете си да внимават какво използват, защото понякога могат да имат и обратен ефект. Спиърс получава първата си филмова роля през 2002 година, когато е на 21 години. Тогава тя играе в комедията „Crossroads“, където си партнира със Зоуи Салдана и Тарин Манинг.

„Спомням си, че един ден се събудих и пъпките ги нямаше“, казва Бритни. Тя споделя, че в момента използва слънчевата светлина като природно лекарство за проблемна кожа. Снимката, която звездата публикува, впечатли последователите, тъй като Спиърс се появи без грим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Звездата носеше блуза с флорални мотиви и собственоръчно направена тиара от цветя. „Вчера беше много горещо, но пък си намерих мънички рози в градината. Затова реших да си ги сложа в косата си“, написа певицата. През уикенда тя сподели и още едно видео, в което говори за грижата за кожата.

Тя казва, че все още не е намерила правилните продукти, които да използва докато е затворена вкъщи. „Лицето ми е много сухо и трябва да помисля за хидратацията. Много ми липсват кислородните маски за лице, които си правех“, пише Спиърс. Добавя, че е много важно да намерим баланса между типа на кожата и продуктите, които използваме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

„Преди се грижех за кожата си само вечер, но сега го правя и сутрин... кой знае, може пък това да ми помогне“. По-рано през месеца звездата разкри, че променя мисленето си и вече смята, че естествената красота е много по-добра от тоновете грим, които е използвала в миналото. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари