IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Ванеса Хъджинс на плажа

8 август 2020 16 30

Актрисата сподели снимка от плажа

Снимка: БГНЕС

Ванеса Хъджинс най-накрая успя да стигне до плажа. Актрисата, която дълго време спазваше разпорежданията на властите в Америка и не напускаше дома си заради пандемията, се отдаде на заслужена почивка. Тя публикува снимка от плажа, с която показа не само стилния си бански, но и стегнатото си тяло.

Звездата носеше капела, розово горнище и парео, което беше направила на пола. Феновете ѝ обаче бързо забелязаха и мускулите на корема на Ванеса, които са резултат от постоянна работа във фитнеса и здравословна диета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens) on

През 2018 година актрисата споделя пред „Women's Health“, че тренира по шест пъти в седмицата и често разчита на приятели в залата, които да я мотивират. „Рядко мога да тренирам сама. Трябват ми хора, които да ме държат отговорна“. Освен упражненията във фитнеса, звездата ходи на балет, пилатес, йога и често се разхожда сред природата.

Любимият ѝ уред обаче е велоергометърът. „Сложете ме на едно колело, пуснете ми силна музика и съм щастлива. Това е като танцуване, но не се притесняваш как изглеждаш“, добавя тя. Преди пандемията от коронавирус да завладее света, Хъджинс посещаваше известен фитнес в Ню Йорк, който обслужва и други холивудски звезди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens) on

Що се отнася до диетата ѝ, Ванеса е пескатарка. Това означава, че се въздържа да яде месо, но все още си похапва риба. Преминава към този начин на хранене, след като гледа документалния филм за защита на животните на Пол Маккартни „Стъклени стени“. 

„Преди бях момичето, което ядеше бекон за закуска всяка сутрин“, признава тя. Актрисата е пробвала и кето диетата. Най-вече режимът ѝ се състои от растителни продукти, а в хладилника ѝ може да намерите рукола, кашу, бадемово мляко, овесени млека, яйца, авокадо, плодове като боровинки и банани. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirk Myers (Keherjot Sing)€ (@kirkmyersfitness) on

Тя е и голям почитател на здравословните мазнини, включително и авокадото. „Свикнали сме да мислим, че мазнините са вредни за нас, но те са добър източник на енергия, която ни е нужна през целия ден“. Хъджинс също така е опитала и периодичното гладуване, за да прочисти организма си и да се почувства по-добре. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари