IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу разкри своите тайни за хубава кожа

6 август 2020 16 00

Майка ѝ я научила как да се бори с бръчките

БГНЕС

Гуинет Полтроу представи два нови продукта от своята козметична серия „Goop“. Стоейки в градината заедно със своята майка, холивудската звезда разказа как поддържа своята кожа. 

Актрисата посочи, че тя е наследила сухата си кожа от Блайт Данър. 77-годишната ѝ майка я е научила как да се справи с този проблем, като отрано я посъветвала да ползва хидратиращ крем, който помага и при бръчки. 

„Научих този трик от майка си – да ползвам нощен крем през деня, и двете имаме суха кожа, така че исках крем, който е подхранващ и мога да използвам през деня и нощта, като извлека всичките му ползи“, коментира тя. 

Актрисата качи видео в Instagram, в което говори за предимствата на своите продукти и разкрива тайните си за хубава кожа. 

Гуинет наблегна на това, че жените на нейната възраст трябва да ползват крем срещу фини линии и бръчки. 

„Наистина е предизвикателство да се получи изчистена формула, която е толкова богата и подхранваща“, добави Полтроу. 

В специалния клип, заснет от 16-годишната дъщеря на Гуинет, тя разкрива още, че винаги е имала съвсем семпла грижа за кожата, но след заръките на своята майка, винаги носела овлажняващ крем в себе си заради сухата си кожа. 

Във видеото актрисата носи яркожълта рокля и е без грим, което вдъхнови много от последователките ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари