IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Тайната на Дженифър Лопес за красива кожа

9 август 2020 15 00

Изпълнителката сподели снимка без грим

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес може да ни накара да ѝ завиждаме по всяко време. Бяхме свикнали да я виждаме в невероятни тоалети и с красиви прически на светски събития, но сега звездата показва, че може да ни вземе дъха дори рано сутрин, без да е сложила дори лек грим. 

През почивните дни Джей Ло публикува снимка, минути след като е станала от сън. С това тя показа, че не са ѝ нужни козметични продукти, за да изглежда добре и че естествената красота е най-добрият грим за една жена. „Добро утро на всички“, написа тя под снимката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Феновете ѝ веднага полудяха по селфито и засипаха звездата с позитивни коментари, с които я поздравяват за красотата и смелостта да пусне снимка без грим. „Естествена красота. Просто прекрасна“, пише един почитател, а друг добавя, че Лопес е една „прекрасна майка“. 

Изпълнителката, която скоро навърши 51 години, има своите тайни, с които поддържа визията си перфектна. Като почитател на редовните тренировки, Лопес много добре знае, че хигиената е изключително важна за чистата и красива кожа. Затова тя винаги мие лицето си веднага след края на фитнес сесиите си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

„Винаги, винаги мия лицето си след тренировка. Това помага на порите ми да се отпушат и кожата ми да се чувства по-здрава и свежа“, казва тя пред списание Hello. Освен това, звездата мие лицето си и преди лягане, след което използва и овлажнител.

Никога не си ляга без да сваля грима си, независимо колко е изморена или колко късно е станало. Използва нощни кремове, с които да поддържа хидратацията на кожата. През деня не излиза без да се е намазала със слънцезащитен крем. „Винаги трябва да защитаваш кожата си“, казва тя пред People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Тайната на Лопес обаче е гликолова киселина. Пред списанието Джей Ло споделя, че я използва, за да придобие онзи здрав блясък и чиста кожа, за които всеки мечтае. Изпълнителката добавя, че здравият сън също е ключов за подмладяването на кожата. „Моят съвет номер едно е да спите достатъчно“, казва тя пред InStyle. 

Диетата ѝ пък винаги включва много вода и пресни продукти. Често залага на плодове и зеленчуци, а понякога дори ги носи със себе си, когато пътува на дълги разстояния. В добавка към това, Джей Ло обича да ходи без грим, когато не е на работа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Десислава ( преди 3 години )
Джей Ло има известни фотографии, на които ясно се вижда смъкнатия контур на брадичката. В момента няма и помен от този недостатък, но това едва ли се е случило с помощта на гликоловата киселина, спорта и 8-часовия сън.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар