IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс пуска козметична линия

11 август 2020 10 50

Очаква се тя да излезе на пазара през 2021 година

Снимка: БГНЕС

Алиша Кийс влиза в бизнеса с козметика. Изпълнителката ще си партнира с любимата си марка магазини, а продуктите ѝ, грижещи се за кожата, ще бъдат пуснати на пазара през следващата година. Те ще се фокусират върху подобряването на блясъка и вдъхването на увереност на една жена. 

„Това е кулминацията в личното пътуване на Кийс, нейната страст да внесе светлина в света. Тази марка за красота ще ѝ позволи да изследва още повече областта на красотата и грижата за себе си“, се казва в официалното съобщение. От марката допълват, че нито един от продуктите не е тестван върху животни.

Новата линия ще има за цел да създаде ново определение за красота, като почита ежедневната рутина на всяка жена. Миналата година Кийс показа как се грижи за кожата си в своя YouTube канал, включително и любимия ѝ препарат за миене на лице, тонер и серум. „Лицето ми е много податливо на акне, така че съм маниак на тема измиване“, казва звездата.

Тя също така даде и съвети на своите фенове за използването на розова вода, масажиране на лицето и как да се отпуснат в края на деня. Още през 2016 година изпълнителката написа писмо, в което обяснява защо се придържа към начин на живот без грим. Кийс сподели, че не иска да крие същността си и да се преобразява за другите.

И докато мнозина сметнаха, че Алиша напълно се отказва от гримирането, тя обори тези твърдения. Вместо това, носителката на „Грами“ просто си постави за цел да нормализира избора на жени да излизат без грим или да носят много малко. „Мога да избера да ходя с грим или без грим. Това е мое право“, казва тя пред Allure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Като човек, прекарал дълго време в гримьорни, Кийс знае доста неща за козметичните продукти. Изпълнителката обаче е наясно, че красотата се дължи и на здравословна диета и редовни упражнения. „Тя знае, че трябва да се грижи и за тялото си отвътре, за да изглежда добре отвън“. 

Засега не е ясно какви продукти ще бъдат включени в новата линия на изпълнителката, нито пък кога ще е точната дата на пускането им в продажба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари