IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с диня – как да си го направите у дома?

11 август 2020 14 40

Предлагаме ви няколко свежи идеи

Маникюр с диня – как да си го направите у дома?

„Диня, карпуза, уатърмелън...“. Това може да чуете, лежейки на шезлонга на плажа. След сладката царевица, която мнозина обичат, много търговци предлагат парчета от свежия плод на почиващите по родното Черноморие. Сладкият плод е толкова вкусен и, тъй като основната му цел е да ни разхлажда в горещините, е любим на малки и големи. 

Ако сте от онези жени, които обичат да съчетават маникюра с дрехите или банските, може да си направите цветен маникюр, чийто основен мотив е динята. Той може да е с розово или червено като основен нюанс, като вариантите за изобразяването на парчетата от плода с шарена кора, са най-различни. 

Ето няколко свежи идеи за маникюр с диня, които да си направите у дома: 

1. Деконструирана диня 

Този маникюр може да бъде с бяла основа, като върху част от ноктите просто да направите леки щрихи с основните цветове на динята. Тя ще се получи деконструирана, ако не следвате формата ѝ на 100%. 

Може да лакирате част от ноктите в червен цвят, а останалите с бял, като отгоре разделите плочката на две с тънка черна линия. От едната страна сложете розово, бяло и зелено, като отгоре завършите с дребни черни линии, наподобяващи семки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Martina (@martimaghe) на

Деконструираната диня придава по-нестандартен вид на вашия маникюр. 

2. Диня полукръг

Полукръговете по ноктите и обърнатият френски маникюр са хит за 2020 г. 

Ако искате да си направите диня на част от ноктите, лакирате половината в червено. На другите сложете основа за лак или такъв в бежово. На една от плочките направете червен полукръг в основата ѝ, като след това с тънка четка поставите бяло, след което яркозелено. Отгоре нанесете черни точки асиметрично, да се доближите максимално до истинския вид на диненото парче. 

На друг нокът може да направите динен полукръг, който да е разположен на върха. 

3. Матова диня 

Тук всички лакове, които използвате, трябва да са с матиращ ефект. Трябват ви червен (розов или цикламен), бял, зелен и черен. 

Три нокътя трябва да са с цвета на динята – червен или розов. Най-малкият лакирате в зелено, а този до него разделяте на три части. В първата слагате например червено. След което средна по размер лента от бяло, накрая зелено. После завършвате с три черни точки за семки (както е показано на снимката). 

4. Омбре диня 

Тук ефектът на маникюра се получава от наслагването на основните цветове на летния плод – червено, бяло, зелено и черно. 

Първо трябва да оформите ноктите с пилата и да ги лакирате с бяла основа. След като тя изсъхне, взимате малко парче гъбичка и нанасяте три ленти – с червен, бял и зелен цвят. Получава се цветен омбре маникюр, който трябва да украсите с няколко черни точки, за да имате истинска диня по ноктите. 

Накрая може да запечатате с топ лак за по-голяма издръжливост. 

Ето и други идеи за вашия летен маникюр, които може да изпробвате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари