IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър разкрива как се грижи за кожата по време на карантината

28 август 2020 14 40

Супермоделът прекарва изолацията заедно със съпруга си Джъстин Бийбър

Снимка: БГНЕС

Ситуацията с коронавируса сериозно попречи на плановете ни за тази година. Първоначално помислихме, че всичко ще приключи за няколко седмици, след това се надявахме до свърши до началото на лятото, но вирусът все така не си отива. Търсенето на ваксина продължава, а мерките ту се отхлабват, ту отново се затягат.

Налагането на социална изолация като че ли помага най-много, заедно с носенето на маски в затворени помещения. Все пак, стоенето у дома не е толкова приятно, когато ти е наложено от друг и продължава вече осми месец. Стресът от пандемията и липсата на достатъчно витамин D вредят не само на настроението ни, но и на кожата.

Това го знае и Хейли Бийбър, която въпреки статута си на звезда, изпитва същите проблеми като обикновените хора. Тя се изолира заедно със съпруга си Джъстин Бийбър и постоянно насърчаваше феновете си да спазват мерките и да пазят себе си и близките. И докато ние се чудехме какво да правим у дома, Хейли се е фокусирала върху процедурите си за красота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Супермоделът говори откровено пред списание "Allure" и разкри своите трикове, с които е помагала на кожата си да остане перфектна дори и по време на изолация. "Това, което започнах да правя преди няколко месеца, е двойното почистване. То наистина ми помогна и промени кожата ми", казва тя пред изданието. 

Двойното почистване е любимо на корейските дерматолози и преставлява почистване в две стъпки. По този начин ви е гарантирано, че ще се отървете от всяка мръсна кожа и излишно омазняване, което пречат на визията ви. 

Първата стъпка е поставянето на почистващ препарат, който не изисква изплакване. Тук се включва мицеларната вода или продукт на маслена основа, който внимателно да изтриете после. След това идва ред на нежно почистващо средство, което да измите с вода. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Според Бийбър, двойното почистване й помага да поддържа кожата си чиста, дори и при носенето на маска. Тя добавя, че именно този метод я е спасил от маскнето, което се появи при много жени.

Освен на кожата си, Хейли призна, че е започнала да отделя специално внимание и на миглите. "Аз спя доста странно и понякога миглите ми застават на различни посоки, когато се събудя", казва тя. Добавя, че често й се налага да ги реше преди да си сложи грим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Разбира се, супермоделът не пропусна възможност да поговори и за съпруга си Джъстин Бийбър, с когото съвсем скоро ще отпразнуват две години от сватбата. "Изолацията ни се стори като дълъг меден месец, където имахме възможност да се опознаем Той е най-добрият ми приятел и ми беше приятено да прекарам време с него". 

Тя обяснява, че Джъстин за първи път си почива толкова добре, откакто стана известен на 13 години. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари