IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: 4 идеи в цвят каки

23 септември 2020 12 37

Много лесни за изпълнение в домашни условия

Pexels

Каки е един от традиционните за есента цветове, който мнозина от нас носят. Дрехите, обувките и аксесоарите с него се съчетават чудесно с други нюанси за сезона. Той се среща и в по-изчистените маникюри, които ще виждаме в следващите няколко месеца. 

Докато ноктите ни през лятото бяха по-пъстри и с повече асиметрични форми, сега те ще бъдат лакирани с по-плътни цветове, а върху тях ще има миниатюрни декорации. Дребни камъчета, ленти или брокат в сребристо или златисто, ще присъстват в есенния маникюр. 

Топлият цвят каки е една от водещите тенденции при панталоните, палтата, пуловерите, шаловете и лакирането на ноктите за есен 2020. 

Ето няколко идеи за маникюр в цвят каки, които да изпробвате у дома: 

1. Mилитъри стил 

Така нареченият милитъри стил все още е актуален. И тази есен много от нас ще носят дрехи с този популярен принт. Защо да не го видим и по ноктите?!

Избирайки цвят каки, може да си набавите подобен на него нюанс в кафяво и по-тъмнозелено. Заедно с черното, може да направите петна по ноктите, които да наподобяват войнишка униформа. 

Може да лакирате част от ноктите с матов лак с цвят каки, а останалите да направите с милитъри принт. 

2. Златно каки 

Голяма част от жените свързват златистия цвят с маникюра за есента. Лакирайки ноктите в плътен цвят каки, те могат да бъдат украсени със специално фолио. 

Златното каки се получава, като ноктите са с основа в каки, а върху нея блести фолио – независимо дали ще бъде на целия нокът или само на малка част от него. 

3. Каки на половин нокът 

Друга идея, при която цветът каки се съчетава страхотно със златото. Основата на нокътя е безцветна или в нюд цвят, като долната му половина се оцветява в нюанса на зеленото. 

По средата с лак с тънка четка се прави една златна линия, като в средата може да се поставят декорации като златни квадратчета, звездички или камъчета. 

4. Мозайка с каки и брокат 

Една част от ноктите лакирайте с основа в каки, а останалите – с дебел слой дребен брокат в златисто. 

На един от ноктите може да направите шарена мозайка, като първо оформите мрежа с тънка четка в черно. След това част от квадратчетата запълнете с брокат. 

Ето и още идеи, които може да използвате за вашия есенен маникюр: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари