IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Катрин О'Хара и тайните ѝ против стареене

26 септември 2020 12 00

Актрисата от „Сам вкъщи“ изглежда невероятно дори на 66 години

Снимка: БГНЕС

Ако сте някъде в края на двадесетте или началото на тридесетте си години, вероятно сте се запознали с Катрин О'Хара от филмите „Сам вкъщи“. Актрисата влиза в ролята на майката на Кевин, която го оставя сам две поредни години на Коледа. В първата серия всички стискахме палци тя да се прибере при сина си, независимо от множеството отменени полети и съветите на авиокомпаниите да остане на едно място.

Преди обаче О'Хара да си партнира с малкия Макколи Кълкин, тя има богата кариера в киното. Скоро пък може да я гледате в сериала „Schitt's Creak“, който тази година спечели цели девет награди „Еми“. Самата Катрин също се сдоби със златната статуетка за ролята си на Мойра Роуз – ексцентричната майка на Алексис и Дейвид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Home Alone Fanpage (@homealonefanpage) on

И все пак, дори на 66 години и с повече от 20 години в киното, О'Хара изглежда по-добре от всякога и то без помощта на пластични операции и други козметични процедури. Звездата признава, че може да остарява уверено, благодарение на ролите, които е изиграла. Въпреки че успява да запази личния си живот далеч от светлината на прожекторите, има няколко трика за красота, с които актрисата се бори със стареенето.

Гримьорката ѝ се отнася сериозно към грижата за кожата

Катрин е работила с гримьорката Лъки Брохмед през всичките шест сезона на „Schitt's Creek“ и по още много други проекти преди това. Именно през това време тя е взела няколко ценни съвета от професионалистката относно грижата за кожата. Брохмед казва, че подготовката на кожата преди слагането на грим е толкова важна, че изпраща звездните си клиенти у дома с пълна колекция от продукти за грижа за кожата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA SORYS (@ana_sorys) on

Тя също така споделя, че един от нейните трикове е да нанесе желеобразна маска под очите и да я остави докато нанася сенките и спиралата. По този начин маската не само охлажда, но и улавя всеки околоочен грим, който може да падне по време на работа. Така останалата част от лицето остава чиста.

Лицеви процедури преди наградни церемонии

Джоана Варгас, която се занимава с визията на звездите за най-важните наградни церемонии през годините споделя пред NewBeauty, че Катрин О'Хара има специален ритуал преди всяко шоу. За тазгодишните награди SAG, които бяха едни от последните с присъствена публика, актрисата е лекувала лицето си с процедура, наречена „Тройна корона“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telegraph Fashion (@telegraphfashion) on

Процесът е създаден, за да помогне за извайването на лицето и за по-свежа визия. Лечението струва 250 долара и е комбинация от микродермабразио, микроток и кислородна терапия, които тонизират кожата.

Без козметични операции

На въпрос дали някога ще си помисли за фейслифт, О'Хара отговаря, че се страхува от игли, с изключение на тези за акупунктура. „Не бих имала нищо против да отделя малко повече време, усилия и пари за добра грижа за кожата“, казва звездата. Тя добавя, че постоянно излизат нови козметични процедури, с които да промениш визията си, но засега се въздържа от тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucky B, MAKEUP ARTIST (@luckymakeup) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари