IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: 4 идеи с керемиденочервено

20 октомври 2020 10 30

Ползвайте го за основа или омбре ефект

IStockphoto

Керемиденочервеното е един от цветовете, които ще виждаме в есенния маникюр. Топлият нюанс може да бъде използван за основа, някоя дребна декорация, оцветяване на върховете или омбре ефект. 

Тъй като жълтото, червеното и оранжевото са твърде ярки за някои дами, керемиденото е предпочитано за ежедневно носене. То отива най-вече на златисто, кремаво, бледозелено, сиво-зелено и всички нюанси на червеното. Същевременно не е твърде натрапчиво. 

Ето няколко лесни маникюра с керемиденочервено, които да си направите у дома: 

1. Многоцветен маникюр

Една от актуалните тенденции за есенен маникюр е съчетаването на два различни цвята на всеки нокът. Така например на част от плочките може да сложите керемиденочервено, а до него жълто, оранжево, кафяво или бежово. 

За да получите по-добър резултат, използвайте самозалепващи се ленти, като разделите нокътя на две равни части. След като лакирате едната страна и тя изсъхне хубаво, поставяте другия нюанс до него. 

С редуването на цветовете на есента заедно с някои по-студени, ще имате чуден многоцветен маникюр. 

2. Основа и артпетна

Може да лакирате част от ноктите – 2 или 3, в керемиденочервена основа. Останалите украсете в стил „негативно пространство. Сложете на част от нокътя дребни петна с въпросния цвят и един по-светъл (в случая жълт). Отгоре с черно нарисувайте листенца и дребни точки.

Артистичните петна и растенията са акцент в маникюра, който може да „запечатате“ с топлак за по-голяма издръжливост. 

3. Керемиденочервено омбре

Омбрето между два топли нюанса е хит в маникюр есен 2020. Както се досещате, търси се най-вече преливането между оранжево и кафяво или оранжево и керемиденочервено. 

Може да лакирате ноктите си с керемиденочервено. След като основата изсъхне добре, с помощта на потупване с гъбичка, да сложите малко оранжево на върха. 

Ако харесвате блясъка, отгоре поставете златист брокат, но и без него ще имате перфектния есенен маникюр. 

4. Нежен френски маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @naraelmades на

Ако нямате достатъчно време или търпение за по-сложен маникюр, може просто да заложите на френския с керемиденочервеното. 

Оформяте ноктите по желание и после с помощта на специални лепенки правите по една тънка лента на една част или всички нокти. 

Половината от плочките с основа керемидено, а останалите с френски маникюр, са изключително нежна ежедневна комбинация, отиваща на новото ви палто или любимия плетен пуловер. 

Ето и още свежи предложения за вашия маникюр, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари