IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холзи отново си обръсна косата

22 октомври 2020 10 50

Изпълнителката показа трансформацията си в ново видео

Снимка: БГНЕС

Холзи вече е с нова прическа.

Докато някои дами пускат коса, за да посрещнат студените дни, то звездата залага на съвсем друг подход. Тя реши да обръсне главата си и се завърна към стил, който видяхме през 2015 и 2017 година. 

26-годишната изпълнителка сподели видео в социалната мрежа TikTok, където показа новата си визия. Холзи започна клипа, носейки дълга черна перука, но с едно замахване косата вече я нямаше. По-голямата част от феновете ѝ веднага харесаха прическата и я поздравиха за решението. 

@halsey

I did it ?

♬ original sound - Makayla

„Изглежда чудесно“, написа един потребител, а друг добави, че Холзи без коса е по-добра от предишната. Не липсваха и фенове, които питаха любимката си защо се е решила на тази стъпка. Тя отговори, че преди е получавала критики за обръснатата си глава, но сега модата е такава и затова и изпълнителката се присъединява към нея. „В момента всяко готино момиче е с гола глава, което означава, че и аз мога да го направя“.

Разбира се, това не е първият път, в който Холзи прави подобна промяна. През 2015 и 2017 година тя се реши на подобна стъпка, но тогава решението ѝ не беше прието добре от феновете и модните критици. Всъщност изпълнителката е правила доста промени с косата си през последните години. Тя се боядиса в цветовете на дъгата и си поигра с различните дължини. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Звездата също така показа на феновете си и къдравата си коса през 2018 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари