IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримьорът на Манди Мур разкрива тайните ѝ за блестяща кожа

14 декември 2020 08 30

Певицата разчита на тониращо олио за лице

БГНЕС

Бременната Манди Мур бе една от звездите, разходила се по червения килим на наградите „People’s Choice Awards 2020“. Облечена в дълга черна рокля, звездата акцентира на лицето си, носейки нежен грим, небрежни къдрици и страхотни обемни обеци в синьо. Тя направо сияеше пред камерите, държейки се за коремчето, а след събитието експерти веднага разкриха на какво се дължи естествения блясък на кожата ѝ.

„Роклята е толкова класическа и елегантна, затова искахме гримът и кожата да останат наистина свежи и блестящи“. Това коментира пред пред InStyle Киндра Ман, която е личната гримьорка на певицата. Тя обяснява, че моделът, избран от Мур, е подходящ за „флиртуващи мигли“ и грим, който създава усещането за лице, обляно от утринната роса.

Ман разкрива, че тониращо олио за лице е ключът на Манди към сияеща кожа. Неговото кадифено покритие подхранва и хидратира кожата в дълбочина, като ѝ придава по-равномерен и ненатрапчив тен.

„Той не е тежък и е идеалната основа... Лесно може да се нанесе с четка, гъба или само с върха на пръстите“, споделя още гримьорът на звездата, която заради хормоните има малко по-различна кожа на лицето и се нуждае от естествени съставки.

За да има допълнителен блясък по бузите, Манди е с лек бронзант. Тя има и червило по устните, което е почти незабележимо, но подчертаващо техните извивки.

Певицата е с изкуствени мигли за церемонията по раздаването на наградите, но според Киндра Ман, без тях, гримът ѝ е подходящ за ежедневието, най-вече за важни срещи в интернет платформи, за които трябва да имаме по-представително излъчване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари