IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит сподели как се грижи за кожата си

5 декември 2020 13 30

Звездата публикува видео в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

49-годишната актриса Джейда Пинкет Смит сподели сутрешната си рутинна грижа за кожата в скорошно видео, публикувано в социалните мрежи. Заедно с 20-годишната си дъщеря Уилоу, тя засне клипа докато носи шийт маска и си почива в хола си. Смит зарадва феновете си с пълен преглед на своята философия за грижа за кожата и сподели какво прави, за да поддържа визията си млада и блестяща.

Звездата призна, че ходи при професионалисти по-малко от два пъти в годината. Оттам-нататък рутината ѝ включва домашни спа дни, които споделя с дъщеря си. „Както виждате с Уилоу носим маски за лице и това го правим всяка сутрин“, споделя Джейда във видеото. Причината, поради която е ограничила посещенията си при козметик, е специфичната ѝ кожа. Актрисата казва, че обича да се грижи сама за себе си, защото по този начин предотвратява появата на по-сериозни проблеми.

Нещото, което Смит обожава, е парата. Тя споделя, че не е нужно да имате лична сауна у дома, тъй като може да си направите процедурата съвсем лесно. Просто ви трябва тенджера с вряла вода, над която да се надвесите, да сложите кърпа върху главата си и да постоите по този начин за около 1-2 минути. Този процес помага на кожата да поддържа нужната хидратация, да изчисти примесите и да отвори порите, за да проникнат по-добре следващите козметични продукти. Джейда споделя, че прави процедурата около 3-4 пъти седмично.

Освен това звездата се фокусира и върху вътрешната хидратация, като пие много вода. „Постоянно пия вода. Всъщност, това е единственото нещо, което пия“, казва тя във видеото. Количеството течност на ден се равнява на 8-9 бутилки, а понякога дори и повече. Джейда казва, че много внимава, когато излиза на слънце. За да предпази кожата си, тя използва слънцезащитни кремове и често носи шапки.

Актрисата завършва описанието на видеото си със съвет към последователите си. Тя споделя, че кожата ѝ е нормална към суха и живее в много сух климат. Именно затова рутината ѝ е такава. Добавя, че ако имате мазна кожа или страдате от акне, нейният метод за грижа за кожата не е подходящ за вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари