IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс, косата ти гори

2 декември 2020 14 30

Актрисата беше забелязана с червена прическа

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лорънс е експериментирала доста с прическите и боите за коса през годините, но всички я свързват само с едно – светли руси къдрици. Актрисата обаче е готова на всичко, за да се впише по най-добрия начин в дадена роля, включително да се преобрази до неузнаваемост.

На 1 декември Лорънс беше забелязана с яркочервена коса и бретон на снимачната площадка на филма „Don't Look Up“, където си партнира с Леонардо ди Каприо. Сцената, в която актрисата участва, се заснемаше на железопътна гара в Бостън. Въпреки че много от феновете се зачудиха дали това е перманентна промяна, по-скоро сме склонни да кажем, че всичко е в името на работата. Най-вероятно червените коси са перука, с която Лорънс по-добре ще се впише в ролята си.

Според Deadline, филмът разказва за края на света, като двама неизвестни астрономи обикалят из страните, за да предупредят човечеството за приближаващ астероид, който ще унищожи Земята. Освен Лорънс и Ди Каприо, лентата събира А-отбора на Холивуд. Тимъти Шаламе, Мерил Стрийп, Джона Хил, Кейт Бланшет, Матю Пери, Ариана Гранде и други се очаква да се включат в състава.

Докато червената коса е неочаквана промяна за Дженифър, това не е първият път, в който тя се е боядисвала по този начин. През 2012 година тя „случайно“ премина в отбора на червенокосите, след като боядиса косата си руса, а след това кафява. „Новият ѝ цвят всъщност е една щастлива случайност“, каза тогава фризьорът ѝ пред InStyle.

Промяната на Лорънс може да изглежда странна, но все пак сме в 2020 година, така че всичко е позволено. Още повече, ако участва в звезден филм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари