IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къса прическа за зимата – косата на Деми Ловато

17 януари 2021 16 30

Певицата замени русото с розово

БГНЕС

Много често една жена показва, че вече е необвързана, появявайки се с нова прическа. Освен до смяната на прическата, някои прибягват и до боядисването в нов цвят. Да вземем например Деми Ловато, която миналата година хем се сгоди, хем се раздели с годеника си, при това с голям скандал. Сега певицата показва на феновете си, че е готова за ново начало, като отряза дългите си кичури.

Още през ноември изпълнителката изненада своите последователи, появявайки се с коса в стил „пикси“. Освен че тя се подстрига супер късо, премина и в отбора на блондинките. Сега, стартирайки годината с нови музикални проекти, Ловато реши да промени още веднъж визията си, боядисвайки се в розово, скъсявайки още повече своя перчем.

„ПинкЛовато се завърна“, „Толкова е сладка“, „Боже мой“, „Ти си красива“, пишат феновете по повод късата розова коса на Деми.

Според фризьори, късите прически като тази на Ловато, ще са търсени тази зима, като пикът им ще бъде през пролетта, със затопляне на времето. Характерното за тях е дългият бретон и същевременно много късата коса на тила или на половината от главата.

Освен пикси, късият боб също ще продължи да се търси, като тази година неговата дължина няма да е по-голяма от тази до раменете.

Ето няколко идеи за къса прическа, подобни на Деми Ловато, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари