IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за къса коса – 4 идеи с фиба

23 януари 2021 18 00

Аксесоарите с перли все още са актуални

IStockphoto

Много жени предпочитат да имат къса коса, дори и зимата, когато е по-студено и трябва да носят шапка, за да не им измръзне главата. Причината е, че тя се поддържа много лесно.

Все пак, при всички го има момента, в който стават и виждат колко странна форма е заела косата им заради допира ѝ с възглавницата. Но това се оправя с гребен, малко вода или пяна. Ала освен рошавия ефект, който можете да ѝ придадете, няма как да я промените значително, защото просто дължината ѝ не позволява това.

Известна германска влогърка, представяща се в интернет пространството с псевдонима си Salirasa, обаче ще ви вдъхнови за нова прическа, нищо че сте с доста къса коса. Тя използва фиба с перли (все още актуална при аксесоарите), с която косата ѝ да изглежда по четири различни начина.

„Можете да плетете, да усуквате или просто да поставите аксесоар на пиксито (вид къса прическа), за да го направите по-забележително“, разкрива жената в Instagram, където публикува видео стъпка по стъпка.

4 прически с фиба за къса коса – ето как!

Може да ползвате както обикновените черни фибички, така и по-обемни. Онова, което трябва да направите предварително, е да измиете хубаво косата и да застанете пред голямо огледало, за да виждате по-добре. При първата идея влогърката сплита част от късия си пикси перчем на рибена плитка, която завършва с аксесоара в бяло. Следващата е подобна, но при нея вече плитката е получена чрез усукване на кичурите.

Тези, които обичат бретоните, може би ще харесват последната идея, при която част от косата се хваща с фибата назад, а другата остава пусната на челото.

Вижте отделните прически във видеата, като се прехвърляте на всяко чрез стрелката в дясно:

Ето и още идеи за прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари