IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Елизабет Хърли и полуголата ѝ снимка

27 януари 2021 16 30

Актрисата позира само по бикини

Снимка: Getty

Елизабет Хърли разгорещи страстите тази зима. 55-годишната актриса публикува полугола снимка, на която позира само по бели бикини и пухено палто. Земята зад нея е покрита със сняг, но изглежда, че това по никакъв начин не притеснява звездата.

„Не успях да устоя“, написа Хърли към снимката, която успя да събере хиляди харесвания само за няколко часа. Феновете ѝ веднага се насочиха към коментарите, за да изразят възхищението си от фигурата на актрисата. „Ти не си човек!“, „Безупречна богиня!“, „Как да му устоиш? Щом имаш тяло... показвай го!“, са само част от думите, които получи Елизабет.

Всеки, който погледне към снимката не може да отрече, че звездата изглежда прекрасно за своите 55 години. Стегнатото ѝ тяло и мускулите са доказателство, че волята е по-силна от възрастта и всичко може да се постигне, ако му се отдадеш напълно. Актрисата често споделя своите тайни за перфектна фигура, като казва, че трябва да намираш повече време за упражнения, да ядеш здравословни храни и да си почиваш достатъчно.

Тя обаче не обича да прекарва много време в затворени пространства и затова вместо във фитнес залата, предпочита да тренира навън. „През уикендите правя дълги разходки с кучетата ми. Опитвам да се разтягам всеки ден. Понякога правя йога или пилатес, но по-често си тренирам самостоятелно“, казва Елизабет пред The Cut. Фокусира се върху упражненията за коремни мускули, за задните части и ръцете.

Що се отнася до диетата ѝ, Хърли започва деня си с много вода. Първото нещо, което прави всяка сутрин, е да изпие две чаши топла вода. „Не е много вкусна, но е прекрасна за храносмилателната система“, казва тя. Обича да изпълва чинията си със засищащи и свежи храни. Актрисата дори си има собствена градина, където отглежда плодове и зеленчуци.

„През цялото лято със семейството ми ядем плодове и зеленчуци от нашата градина. Преди имах и малка ферма, като цялото месо, което синът ми ядеше, идваше от нея“, споделя звездата. Тя се опитва да подкрепя малките фермери, като често купува от тях продуктите си, а не от големите вериги.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари