fallback

В очакване на бебето: Хилари Дъф с нов цвят на косата

23 February 2021 10:50

Актрисата е бременна с трето дете

Хилари Дъф не спира да ни изненадва със своите решения по време на бременността си.

Съвсем наскоро актрисата показа пред феновете си, че отново е променила цвета на косата си. Този път тя е заложила на синьото, като много от потребителите в социалните мрежи сметнаха, че това е знак за пола на третото бебе. Досега Дъф не е споделила дали очаква момче или момиче, но може би с боядисването си се опитва да подскаже малко.

„Е, познахте. В момента, в който се върнах в Ню Йорк, знаех, че имам нужда от промяна“, написа Дъф под снимката. Тя се пошегува, че стилистите ѝ Риана Капри и Ники Лий вече не я харесват толкова много, защото са прекарали часове в подготвянето на новата прическа. Все пак Хилари им благодари за перфектната работа и за поредната луда трансформация, която е получила по време на бременността си.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Въпреки уверените изказвания на фенове, че синият цвят на косата показва пола на бебето, Дъф отрече тези спекулации. Тя заяви, че промяната няма нищо общо с детето, като това е просто решение, което е направила спонтанно. Допълва, че засега със съпруга ѝ Матю Кома не знаят дали ще се сдобият с момче или момиче.

Дъф и Кома имат 2-годишна дъщеря Банкс, като актрисата е майка и на 8-годишния Лука от връзката си с Майк Комри. Риана Капри, която е част от екипа, отговорен за синята коса на актрисата, заяви, че цветът наистина няма нищо общо с третото ѝ бебе. Тя се пошегува, че би прекарала още един ден с Хилари, ако се окаже, че детето ще е момиче. „Тогава може би ще изберем розовия цвят?“.

Ники Лий също сподели няколко детайла около промяната на Дъф. Тя заяви, че актрисата си пада по странните цветове и дори се е боядисвала сама по време на изолацията. Феновете на Хилари много добре си спомнят, че през 2015 година тя избра тюркоазения цвят, а през април 2020-а замени русите си коси със сини. Тя заяви, че го прави, за да се забавлява по време на изолацията.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Възможно е промяната да е опит за разсейване от проблемната бременност. Преди седмица 33-годишната звезда заяви, че трябва да лежи повече, тъй като изпитва силна болка в краката и гърба. По-рано през годината Дъф разкри, че страда от очна инфекция, причинена от твърде многото тестове за коронавирус. Състоянието я е изпратило в Спешното отделение, където са ѝ били предписани антибиотици.

Засега Хилари Дъф и бебето се чувстват добре, като терминът трябва да бъде съвсем скоро.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
бебе коса бременност Хилари Дъф боядисване цвят на коса
0 коментара
fallback