IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очакване на бебето: Хилари Дъф с нов цвят на косата

23 февруари 2021 10 50

Актрисата е бременна с трето дете

Снимка: Getty

Хилари Дъф не спира да ни изненадва със своите решения по време на бременността си.

Съвсем наскоро актрисата показа пред феновете си, че отново е променила цвета на косата си. Този път тя е заложила на синьото, като много от потребителите в социалните мрежи сметнаха, че това е знак за пола на третото бебе. Досега Дъф не е споделила дали очаква момче или момиче, но може би с боядисването си се опитва да подскаже малко.

„Е, познахте. В момента, в който се върнах в Ню Йорк, знаех, че имам нужда от промяна“, написа Дъф под снимката. Тя се пошегува, че стилистите ѝ Риана Капри и Ники Лий вече не я харесват толкова много, защото са прекарали часове в подготвянето на новата прическа. Все пак Хилари им благодари за перфектната работа и за поредната луда трансформация, която е получила по време на бременността си.

Въпреки уверените изказвания на фенове, че синият цвят на косата показва пола на бебето, Дъф отрече тези спекулации. Тя заяви, че промяната няма нищо общо с детето, като това е просто решение, което е направила спонтанно. Допълва, че засега със съпруга ѝ Матю Кома не знаят дали ще се сдобият с момче или момиче.

Дъф и Кома имат 2-годишна дъщеря Банкс, като актрисата е майка и на 8-годишния Лука от връзката си с Майк Комри. Риана Капри, която е част от екипа, отговорен за синята коса на актрисата, заяви, че цветът наистина няма нищо общо с третото ѝ бебе. Тя се пошегува, че би прекарала още един ден с Хилари, ако се окаже, че детето ще е момиче. „Тогава може би ще изберем розовия цвят?“.

Ники Лий също сподели няколко детайла около промяната на Дъф. Тя заяви, че актрисата си пада по странните цветове и дори се е боядисвала сама по време на изолацията. Феновете на Хилари много добре си спомнят, че през 2015 година тя избра тюркоазения цвят, а през април 2020-а замени русите си коси със сини. Тя заяви, че го прави, за да се забавлява по време на изолацията.

Възможно е промяната да е опит за разсейване от проблемната бременност. Преди седмица 33-годишната звезда заяви, че трябва да лежи повече, тъй като изпитва силна болка в краката и гърба. По-рано през годината Дъф разкри, че страда от очна инфекция, причинена от твърде многото тестове за коронавирус. Състоянието я е изпратило в Спешното отделение, където са ѝ били предписани антибиотици.

Засега Хилари Дъф и бебето се чувстват добре, като терминът трябва да бъде съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари