IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2021 – кой тренд от 90-те да ползвате?

7 май 2021 15 00

Той е любим на Дуа Липа и още куп звезди

IStockphoto

Напоследък изречението „Старото ново – новото старо“ е доста актуално за света на модата и красотата. Върнаха се някои модели дрехи, които носехме като тийнейджъри, а наред с тях започнахме да си слагаме отново по-ярки сенки за очи, особено след като повече от година не сваляме предпазните маски. Виждаме и че някои стари тенденции в косите отново са актуални, най-вече поради това, че не изискват кой знае каква поддръжка по време на пандемията.

Точно както любимите ни актриси и певици си връзваха косите с ластици, шнолки и щипки през 90-те, сега някои известни личности продължават да го правят. При това задължително разделят косата на път, като оставят да виси по един кичур от всяка страна. Оказва се, че това ще бъде част от небрежните прически за пролет/лято 2021.

Кои звезди обичат този тренд в косите и как го използват?

1. Дуа Липа

Младата певица дълго време бе с руса коса и черни корени. Прическата ѝ се получила случайно, след като звездата не успяла да се изруси както трябва. След това обаче тя не я промени, като започна да я връзва или прибира със щипка. А два по-къси кичура винаги стърчаха от двете страни на челото ѝ.

Сега изпълнителката вече е с черна коса, но продължава да следва въпросния тренд.

2. Хейли Бийбър

Моделът е с руси кичури, но в последно време е оставила корените си по-тъмни. В свободното си време, когато събира тен в градината или е на пазар, съпругата на Джъстин Бийбър връзва косата си и по същия начин оставя предните кичури да висят. Отделно сме я виждали да ги сплита на малки плитки със силиконови ластичета.

3. Ким Кардашян

Риалити звездата има дълга коса, която може да стилизира по най-различен начин. Тя смени какви ли не цветове, но червеният е един от любимите ѝ. Акцентира на него, ползвайки въпросната тенденция. Може да я видим на снимките ѝ в социалната мрежа както с много тънки кичури, така и с по-дебели, по-дълги и понякога леко накъдрени.

Според коафьори, ако не искате да боядисвате цялата коса, може да си направите само предните два кичура. Те може да са руси, червени, черни или какъвто цвят ви допада, а останалата ви грива да е с вашия естествен нюанс.

Ето и още идеи за прически, които ще ви вдъхновят:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари