IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Феновете на Джъстин Бийбър не понасят прическата му

20 май 2021 10 50

Той пък си я харесва

БГНЕС

Вече от около месец Джъстин Бийбър се придържа към своята странна и доста противоречива прическа т. нар. расти (афроплитки), въпреки критиките на своите фенове и последователи в социалните мрежи. Явно попзвездата си се харесва с тази своя последна визия и не обръща внимание на критиците.

27-годишният изпълнител на Lonely предизвика доста спорове в края на миналия месец, когато дебютира новата си прическа и много хора дори го обвиниха, че си присвоява афрокултурата, въпреки че е роден в привилегированата бяла раса.

Явно обаче на Бийбър не му пука особено, защото през по-миналата седмица той даже завърза плитките си на две високи опашки, за да заснеме своя видеоклип към песента Let It Go с DJ Khaled и 21 Savage в Маями. Премиерата на видеоклипа беше на 10 май.

На другия ден пък канадският певец се появи с плитки, завързани на няколко малки кокчета.

Джъстин даже благодари в Instagram на стилиста си, на когото се дължи трансформацията на косата му.

Някои приятели на Бийбър хвалят новата му визия, но повечето смятат, че видът му е смахнат и че би могъл да изглежда и доста по-добре.

Един негов последовател даже е написал: „Наистина е разочароващо да те видя с тази ужасна прическа!“

Всъщност преди пет години Джъстин беше критикуван за същите афроплитки, но тогава той ги беше изрусил в платинен цвят. Още тогава той написа мнението си по темата в своя профил в Instagram обявявайки: „Да си странен е забавно.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари