IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Софи Търнър се завърна към Санса Старк

13 юни 2021 15 00

Актрисата отново премина към червения цвят

Снимка: БГНЕС

Две години след края на „Игра на тронове“ Санса Старк се завръща.

Спокойно, не говорим за нови епизоди от фантастичната сага, чийто осми сезон разочарова всички. Духът на Санса Старк отново е сред нас, но този път не носи тежки кожи и не очаква зимата. По-скоро момичето се готви за лятото, както и актрисата Софи Търнър, която я изигра в продължение на осем сезона.

25-годишната звезда наскоро се сбогува с русите си кичури и на тяхно място се появи огненочервен цвят, който бързо ни върна в студения север. През цялото си приключение в „Игра на тронове“ Търнър беше с червена коса, а после се появява със същия стил и във филма „Черният феникс“.

Ако все още не сте решили дали да промените цвета си за лятото, то примерът на Софи може и да ви помогне. Оказва се, че червеното ще бъде доста популярно през следващия сезон заради наситеността си и различната визия. Колкото и да ни изглежда като обикновено боядисване, експерти споделят, че червеният цвят добавя забавление и сексапил към всеки тоалет в гардероба ни.

Освен че се боядиса в червено, Търнър наскоро показа, че е пуснала и бретон. Явно актрисата стриктно следи тенденциите сред прическите и не пропуска да влезе в тях. Бретонът е един от предпочитаните стилове за лятото, защото е лесен за поддържане, придава лека загадъчност на лицето и е разнообразието, което всеки от нас търси.

През 2018 година Търнър признава, че обича да експериментира с различни прически и цветове на косата. „Имам чувството, че бих направила всичко, наистина. Тъй като бях червенокоса доста дълго време и нямах право да сменям цвета си, сега искам да пробвам всичко“, споделя тя пред Allure. Допълва, че дори може да заложи на нещо съвсем нестандартно като синьо, сиво или металик.

„Определено искам да направя косата си по-къса и да я боядисам в някакъв странен цвят“, обяснява актрисата. Оказва се обаче, че червеното ѝ е липсвало и тя отново се завърна към него. Дали скоро ще видим зелено, синьо или сиво върху косата на Търнър, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари